اول میگم من خودم به اندازه کافی زجر کشیدم و میکشم اگه مخالف تایپکمی کامنت نزار و برو بیرون
من یکی و دوست داشتم شدیدا 7سال باهم بودیم و بخاطر اینکه نشون پسر عموم بودم بهم نرسیدیم و من ازدواج کردم و با اونی ک دوستش داشتیم کات کردیم و اون گفت نمیخام بیشتر از این زجر بکشم و رفت گفت ب زندگیت برس ...و منم چون متاهل بودم دیگه سراغشو نگرفتم چون میدونستم کارم اشتباه است و اونم نمیخاد سراغشو بگیرم 💔
کلا برام عادی شده بود رفتنش و بهش فکرم نمیکردم و کلا توبه کردم هیچوقت همچین کاری نمیکنم ک بهش پیام بدم و همچین گناهی نمیکنم و خیانتی ب همسرم نمیکنم ....
حالا از همسرم بگم هیچ توجه ای بهم ندارع رفیق بازه شبو روز گمه اصلا خونه نیست هیچ وقتی برامون نمیزاره رل داره بد اخلاقه و جلو کس و ناکس منو خوردم میکنم.این نیمی از خصوصیات همسرم بود بیشتر کش نمیدم ..
ولی بخدا یک هفته اس دارم میمیرم قلبم میسوزه کل بدنم میسوزه از بس دل برای اونی ک دوستش داشتم تنگ شده نمیدونم چیکار کنم میگم کاش فقط یه پیس از صداش میداد صداشو میشنیدم یا یکم پیام میداد آروم میشدم چون میدونم دیگه هیچی ارومم نمیکنه خیلیاتون درک نمیکنید حالمو ولی بخدا دست خودم نیست نمیدونم چ غلطی بکنم
بنظرتون یک پیام بدم بهش در حد تبریک عیدی
ک شاید یکم حرف میزد آروم میشدم دیگه پیامش نمیدادم فقط حالم یکم خوب میشد😔💔