2777
2789
عنوان

سی میلیون بدم وکیل بگیرم یا توافقی جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 54 پست
شما هم انشالله خدا کمکت می‌کنه ،بچه هم داری ،حتما آدم متشخص ومهربونی هستی که اذیتت می کنند به نظر من ...

قربونت برم عزیزم راستش از همه نظر ازشون بالاتر هستم و همش دنبال تحقیر و کوچیکم کردن من هستن جوری که الان اعتماد به نفسم از بین رفته دیگه باورم شده من از اینا کمترم بچه ندارم شکر خدا دائم دنباله اینه جنگ راه بندازه بعد منو نمیزنه خودشو می‌کنه شیشه می‌شکنه وسیله می‌شکنه جای مشتش تو یخچال و لباسشویی وسیله های خونست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سیاستتو ببر بالا ،شاید بتونی همین مرد سمی رو درست کنی،شب که میاد برو استقبالش لباسهای خوشگل بپوش شاد و خندون باش ،همش از مادرش تعریف کن و غذاهای خوشمزه بپز یه مدت اینجوری رفتار کن ولی جوابشونم با سیاست بده وسکوت نکن

«اللهم عجل لولیک الفرج»
قربونت برم عزیزم راستش از همه نظر ازشون بالاتر هستم و همش دنبال تحقیر و کوچیکم کردن من هستن جوری که ...

خب وقتی یه دونه شکوند تو برو گرونترشو بخر،برای خودت ارزش قائل شو و خرید کن هر چند وقت یکبار بگو می خوام برم آرایشگاه موهامو رنگ بزارم و لباس بخرم وپول بگیر ازش ولی فعلا جدانشو بعد از این پولا کمی پس انداز کن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

واقعا فکر نکن با جداشدن به آرامش می رسی اتفاقا تازه مشکلاتت شروع میشه پس سعی کن همین زندگی رو درستش کنی وقتی جدابشی تازه آدم های هرزه وسمی تر میان سمتت ،بهش بگو عزیزم امروز هوس غذای بیرون کردم بریم بیرون و خودتو لوس کن ،بگو بریم یه دور بزنیم نازتو ببر بالا ،من خودم مجردم ولی سنم ازشما بیشتره،قدیمی ها میگفتن مردا بنده شکم و زیر شکمن تو باید نقطه ضعف همسرتو به دست بیاری ومحبتتو بیشتر کن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
آزاده تو کار پارچست

خب خداروشکر وضعش خوبه ،سعی کن نازتو ببری بالا مثلا غیرمستقیم تو کارهای خونه ازش کمک بگیر مثلا بگو عزیزم دستم به کابینت نمی‌رسه میشه فلان چیزو بدی یا در روغن باز نمیشه برام بازش می کنی و‌‌‌...

«اللهم عجل لولیک الفرج»
خودش به کنار خانوادشو چیکار کنم دائم رو مغز من خستن

تو شوهرتو درست کن ،وقتی شوهرت پشتت باشه دیگه کسی نمی تونه به تو صدمه بزنه،ببینم تو روز چند بار به شوهرت زنگ می زنی و قوبون صدقش میری وبا ناز حرف می زنی زنها همه ناز ومرداهمه نیازن مردا از زنهای مستقل که همه ی کارهارو خودشون بکنن خوششون نمیاد سعی کن ذکر یا ودود و زیاد بگی محبت زن و شوهر زیادمیشه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
هی خواهر گوه تر از این حرفاست

ولی تو می تونی درستش کنی مثلا زنگ بزن بگو عزیزم امشب غذا چی بپزم برات ممکنه رفتار بدی بکنه ها و بد حرف بزنه ولی تو نشون می دی تو غذا هم نظرش برات مهمه ،غافلگیرش کن با تولد یه هویی و سالگرد ازدواج و....

«اللهم عجل لولیک الفرج»

برو کتابهایی مربوط به زندگی زناشویی رو بخون وسیاستهای بیشتری یاد بگیر مثلا آنچه زنان درباره مردان باید بدانندوبرعکس می تونی دانلود هم بکنی فکرکنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»