2777
2789
شما الان خودت مادری این الفاظ چیه نسبت به پدر و مادرت به کار میبری قبلا اگاهی والدین کمتر بود از طرف ...

بله درک میکنم که نیاز داشتن ولی ادم جلو بچه میره تو اتاق 

اون بچه از ترس بمیره چون بابا مامانش نیاز دارن؟

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

بله درک میکنم که نیاز داشتن ولی ادم جلو بچه میره تو اتاق اون بچه از ترس بمیره چون بابا مامانش نیاز د ...

نه من کارشون رو تایید نمیکنم میگم سطح اگاهی اونقدر بوده الان کلی روشهای تربیتی تغییر کرده قبلا مردم سطح اطلاعات و درکشون پایین بوده متاسفانه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اسی من خواهرم ۱۱ سالشه خب یعنی انقدری که این بشر با من راحته کسی نیست مامان بابامم بشددددت سخت گیر تو تربیت و بیرون رفتن و همه چی 

به وسیله مدرسه از من بیشتر میدونه خودمم هسن دخترتون بودم یکم اطلاعات داشتم بیخیال فقط مطمئن شده که واقعی بوده یادش نمیره وقتی به نکته مثبت نگاه کنیم از این به بعد در میزنه :/

در جامعه ای که ارزش زن به زیبایی و ارزش مرد به دارایی است وقتتان را برای پیدا کردن انسانیت و اندیشه هدر ندید :/

اخه اول صبح این چه کاری بودوسط رابطه پا شد از اعصبانت رفت حموم بعدم رفت سرکار😭😭😭 برای مرد خیلی حس ...

بله خیلی بده 

شما هم چیزی نگی حسش بدتر بشه و مشکلات بعدش 

محیط خونتون رو برای این کار امنه امن کن 

نمیشه که بعد بچه نباشع 

خودتم ناراحت نکن 

تجربه شد 

ما قفل به کنار زیر در و قسمت کلید رو هم میپوشونیم 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

اول شما برو باهاش صحبت کن،یه جوری زیر زبونش بکش ببین چیزی دیده؟تا چه حد دیده؟بعد نظرشو بپرس،یعنی اینکه متوجه شی چقدر دراین موردا اطلاعات داره،بعد متناسب با اطلاعاتش باهاش صحبت کن و توضیح بده،اول نیای شروع کنی به توضیح شاید اصلا ویزی ندونه و اینجوری کنجکاوش میکنی

استارتر کاملا عادی رفتار کن و هیچ سوالی از دخترت نپرس . همین که گفتی بابا از حموم اومده بود بیرون کا ...

اگرم دیده دیگه کاری از دستم بر نمیاد باید خودمون به اون راه بزنیم

من که بهش گفتم بابات از حموم در اومده بود چرا بدون اجازه اومدی 

نه زیاد سوال نمیکنم که به جزیات فکر کنه

بزا فکر کنه از حموم در اومده مغزش به اشتباه بیوفته

اول شما برو باهاش صحبت کن،یه جوری زیر زبونش بکش ببین چیزی دیده؟تا چه حد دیده؟بعد نظرشو بپرس،یعنی این ...

متاسفانه پارسال دوست عوضی دخترم تو گوشیش فیلم س و پ ر  به دخترم چند تا دختر دیگه نشون داده بود

بله خیلی بده شما هم چیزی نگی حسش بدتر بشه و مشکلات بعدش محیط خونتون رو برای این کار امنه امن کن نمیش ...

اره زیر درم باید پوشوند

در بسته میشه ولی قفل نمیشه کلید ندارم نمیدونم چطوری درستش کنم

حالم بد شدقبل رابطه چک کن وقتی دخترت توخونه است و بیداره و در قفلش خرابه واجبه بپرین روهم؟؟حالم بهم ...

حال منم بهم خورده

فکر نکنید خوشم

الان شوهرم بدترین حال دنیا رو داره 

انگار دنیا رو سرش خراب شد

کاش پتو داشتیم

برای هر کسی ممکنه پیش بیادبه خدا همش تقصیر شوهرهاستکه خروس بیمحل هستنوقت و بی وقت

واقعا.‌نمیدونم چرا نمیفهمن!!!! هی بگو بابا الان بچه بیداره بی خیالش شو

نفهم ها نمیفهمن!

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

ایشالا ک ندیده ... سعی کن ذهنشو منحرف کنی ..اشپزی کنین فیلم ببینین...اگر خدای نکرده متوجه شده بود چند جلسه ای ببر مشاوره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉