2777
2789
عنوان

سی میلیون بدم وکیل بگیرم یا توافقی جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 54 پست

شوهرت هیچی نداره وکیل چی میخاد ازش بگیره میخاد برات یا ۳۰ت که ازت میگیره دوسال یک سکه قسط بندی کنه 

ول کن توافقی جدا شود ۳۰ت برا خودت نگه دار 

وکیل مال کسی که طرف دارا باشه  خونت مغازه حقوق ثابت و... نخاد مهر بدن وکیل بگیری دهنش صاف کنی 

وقتی  هیچی نداره خودت هم به آب آتیش بزنی با وجود قیمت سکه دولت کنه برات دوسال یک سکه اونم گاهی میده گاهی نمی‌ده 

فقط اذیت میشی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاتو نفروش و قایمش کن تو هم یه بلایی به سرش بیار که خودش ببرتت طلاقت بده نه اینکه تو اقدام کنی و کلی هزینه کنی . نمیدونم هر کاری ازت بر میاد بکن زدت تو هم وقتی نبود مادرشو بزن یه جوری بزن آثاری نمونه گیس هاشو بکش لوازم خونش و بشکون و داغون کن بعد بیا تعریف کن ببین یه ضربالمثل هست که میگه غربتی ، غربتی رو ببینه چوبش و قایم می کنه 

میبینه چیزی نمیگی هر کاری دوست داره باهات میکنه

ای وای

پس اندازم بود دادم برای وکیل پدرم ،پدرم هم پولمو، نداد فقط حرص خوردنش موند برام هر چقدر بهش گفتم ول کن وکیل نگیر گوش نکرد منم ساده پولوریختم به وکیل .. 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
نمیتونم مثل اونا باشم بدبختی

اشتباه می کنی ؟ اگه مثل اونا شدی به پات می افتن شک نکن . منم خودم مظلوم بودم هر بلایی سرم اومد از وقتی که دهن به دهن میزارم جرات نمی کنن بهم حرف بزنن 

ای وای عزیزم چقدر بد

شما هم انشالله خدا کمکت می‌کنه ،بچه هم داری ،حتما آدم متشخص ومهربونی هستی که اذیتت می کنند به نظر من یه مدت مثل خودشون رفتار کن و جوابشون و بده اگه نفقه نمی ده یا می زنتت برو شکایت کن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

عزیزم متاسفانه تو این دوره زمونه گرگ زیاده وقتی مثل کبک سرمون و می کنیم تو برف وفکر می کنیم همه مثل ماهستن همون گرگا شروع می کنن به آزار دادن ما،چندسالته

«اللهم عجل لولیک الفرج»