2777
2789
عنوان

چرا هیچی نمیتونم بخرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 51 پست

من اگر هر چیزی خریدم و زنداییم عینشو خرید اصلا ناراحت نمیشم اتفاقا خوشحال میشم الگو بودم براش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا هر چی میخری زن داییت باید ببینه؟؟؟

چون میاد تو خونه ما هر پنج شنبه شبا و شب طبقه بالا می مونه

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

میگه چیزای که دخترت بخره زنم بخاد باید پولشو تو بدی چون اگه برای دخترت نمیخریدی اونم نمیخاست

مگه شما میخری میری به زندایی ات نشون می‌دیدی؟؟؟ از کجا میدونه چ کرمی زدی صورتت یا ...

چقدر رفتارشون بچه گانه 

و مسخره که پدر شما پول میده جدی به داییت؟ مادر و بقیه چیزی نمیگن؟  داییت میاد میگه زنم کرم خرید ... تومن پدرت پول میده بهش؟ 

سرکاریم

چرا باهاش درارتباطی؟من باشم امروز میرم مغازه رو خالی میکنم نمیزارم یک قرون هم بابام بهش بده

نمیتونم نباشم پامیشه میاد خونمون هیچ جایی ندارن تو عقد بمونن شب مجبورن پاشن بیاین طبقه بالا خونه ما نه مامان بزرگم رلهشون میده ن خانواده اون

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

نمیتونم نباشم پامیشه میاد خونمون هیچ جایی ندارن تو عقد بمونن شب مجبورن پاشن بیاین طبقه بالا خونه ما ...

اسی فک میکنم بچه اس 

چند سالشه 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
مگه شما میخری میری به زندایی ات نشون می‌دیدی؟؟؟ از کجا میدونه چ کرمی زدی صورتت یا ...چقدر رفتارشون ب ...

میره میگیره بزور حالا بعضی وقتاهم نمیده ولی خب پامیشه میاد تو خونمون وسایلمو میبینه اصلا اون زنداییم نگم گه اون بدترها

اسی فک میکنم بچه اس چند سالشه

۳۴ باورت میشه بعد من کلا ۱۹ سالمه عین بچشمم

نمیتونم نباشم پامیشه میاد خونمون هیچ جایی ندارن تو عقد بمونن شب مجبورن پاشن بیاین طبقه بالا خونه ما ...

خب خونه بگیرن برن.

پدرت بهشون بدهکاره مگه !؟ هم خرج میده هم جا میده ؟

عجب ها 

برای کمدت قفل بگیر حتما 

۳۴ باورت میشه بعد من کلا ۱۹ سالمه عین بچشمم

چه خانواده صبوری من باشم یک دعوا راه میندازم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
خونه ی شما میاد هر ۵ شنبه ؟؟ میمونه ؟اتاق شما میره مگه

میره اونجا لباس عوض کنه  

میبینه دیگ بعضی عصر میره اونجا میخابه 

شبشم میرن طبقه بالای خونه ماا

خب خونه بگیرن برن.پدرت بهشون بدهکاره مگه !؟ هم خرج میده هم جا میده ؟عجب ها برای کمدت قفل بگیر حتما

متاسفانه ی میز داریم همه وسایل لوازم توشه قرار بکنم داخل کارتن بزارم تو کمد

میگن پول نداریم فلان