2777
2789
عنوان

چرا هیچی نمیتونم بخرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 51 پست
هیچی دعواا که جلو دخترتو بگیر تازه خیانت کرده درحد چت میگه دخترت به زن پاکم یاد داده😐

چرا باهاش درارتباطی؟

من باشم امروز میرم مغازه رو خالی میکنم نمیزارم یک قرون هم بابام بهش بده 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم میرفتن کفن میخریدم) دور از جونت) و توی جمع بلند اعلام میکردم که«زن دایی چیز جدید خریدم، اگه قراره بعدا پیله کنی دایی برات بخره همینو بهت میدم، بعد هم میاوردم میذاشتم جلوش»

مرگ یبار، شیون یبار

شرشون کم میشد

به شدت معتقدم ارزشم بالاتر از اینه که با بیمارای روحی که اینجا را واسه عقده گشایی و دعوا انتخاب کردن، همکلام بشم                به قول معروف اگه سگ آدمو بگیره نباید به جبرانش پاچه سگو گرفت       بخاطر همین خیلی جاها کاربرای دعوایی و عصبی و بی ادب و نادیده میگیرم و جواب توهیناشو نمیدم

بیشتر ببینید
قابل باور نیس برام راستشاصن ب عقل جور درنمیادشاید تو بخای هرروز ۱۰ ملیون خرید کنیچ ربطی ب داییت داره ...

ببین   اگه زنش چیزی که من خریدم زور کنه براش بخره میگیرهه میگه بخاطر دخترتت که زنم مجبور کرده بخره 

باز خوبه من خرجی ندادم نهایت تو ی ماه دوتومن وسیله بگیری ی ماهم هیچی

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

من بودم میرفتن کفن میخریدم) دور از جونت) و توی جمع بلند اعلام میکردم که«زن دایی چیز جدید خریدم، اگه ...

😂😂دمت گرمم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

بگو دخترم دنیاروشایدبخادبخره زن تومقلده خودت کارکن بده رودادین خانوادگی

ببین چند بار گفتم به زنش بره سرکارر بعد میاد میگه اقاییم نمیخاد دستم خراب بشه مثل تو کار کنم البته کارم پاره وقتهه انچنان پولی نمیگیرم ولی خببب

میگه چیزای که دخترت بخره زنم بخاد باید پولشو تو بدی چون اگه برای دخترت نمیخریدی اونم نمیخاست

یعنی یه چیزایی تو نی نی سایت میبینم که توی عمرم نه دیدم نه شنیدم، واقعا سرزمین عجایبه اینجا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چراهرچی میخری نشون میدی

نشون نمیدم پا میشه میاد خونمون کرم مثلا شب میزنم میگه محمد برام بخر 

تازه اینا پنج شنبه ها وایمستن طبقه بالا خونمون مامانم بزرگم حوصله عروس اینا نداره😐