2777
2789
عنوان

چرا هیچی نمیتونم بخرم خسته شدم

414 بازدید | 51 پست

اگه ی چیزی بخرم زن داییم ببینه دایبم زور میکنه که براش بخره بعد داییم میره پولشو از بابام میگیرهه

حالا فکر کن رفتهه کرم ضد جوش گرفتم بعد مجبور کرده داییم بخره حالا نه از اون مارک از مارکی که  گرون ترهه😐😐😐

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

چرا از بابات؟

میگه که اگه دخترت اینارو نمیخره زنم زورم نمیکرد بخرم

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگ داریم 😑بابات چرا باید خرج زنداییت کنه ؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

وا ینی چی

چرا داییت باید از بابات پول بگیره

و چرا بابات پول میده ب داییت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مگ داریم 😑بابات چرا باید خرج زنداییت کنه ؟

میگه چیزای که دخترت بخره زنم بخاد باید پولشو تو بدی چون اگه برای دخترت نمیخریدی اونم نمیخاست

وا ینی چیچرا داییت باید از بابات پول بگیرهو چرا بابات پول میده ب داییت

میگه اگه دخترت اینارو نمیخرید زنم نمیخاست پس تو پولشو بده چون بخاطر دخترت اون خریده 

میگه چیزای که دخترت بخره زنم بخاد باید پولشو تو بدی چون اگه برای دخترت نمیخریدی اونم نمیخاست

تقصیر پدرت هست رو بهشون داده عزیزم پول نده میخواد چیکار کنه؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

قابل باور نیس برام راستش

اصن ب عقل جور درنمیاد

شاید تو بخای هرروز ۱۰ ملیون خرید کنی

چ ربطی ب داییت داره

بعد باباتم برمیداره پول هرچی تو میخری رو میده بهش ؟

تاپیک غیرواقعی بنظرم

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

تقصیر پدرت هست رو بهشون داده عزیزم پول نده میخواد چیکار کنه؟

هیچی دعواا که جلو دخترتو بگیر تازه خیانت کرده درحد چت میگه دخترت به زن پاکم یاد داده😐