2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم ازم ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 103 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت گفتی حالت تهوع و...بایددرک کنه.نمیدونم چرابعضیاانقدزودناراحت میشن.من باشم واقعا ب دل نمیگیرم نا ...

حالا اگر حامله نبودم ی چیری 

ولی خدا وکیلی چرا باید از زن حامله این همه توقع داشته باشن

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

ساعت ۱۰ خدایی خیلی دیره برای مهمونی رفتن بهتر بود خودت ۸ میرفتی فقط مینشستی لازم نبود کاری کنی 

ولی جاریتم لحن حرف زدنش خوب نبود من جاش بودم چیزی نمیگفتم فقط دیگه دعوتت نمیکردم

من پسرخاله شوهرم دعوت کرده بودم بنده خدا ساعت ۴ عصر زنگ زد معذرت خواهی کردن گفت کارم طول میکشه گفتن تا ۹ باید باشم سرکار ی شب دیگه میاییم خونتون

منم نصف بیشتر پذیراییم آماده بود گفتم ایرادی نداره هر موقع تموم شد تشریف بیارین 

ساعت ۹ونیم اومدن تا ۱ موندن کلیم عذرخواهی کردن ولی من چون از قبل اطلاع داده بودن اصلا ناراحت نشدم گفتم پیش میاد دیگه

ولی اگه بهم اطلاع نمیدادن و ده شب میومدن قطعا دیگه دعوتشون نمیکردم

ساعت 9ام میرفتی خوب بود پیامم شاید ج بده الان خوابش میاد حوصله نداره

اون همیشه ساعت ۷ بیدار میشه عادت داره کلا 

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

اگر مسیرت دور بود حق با تو بود ولی چون طبقه کنارهم هستید حالا نه برای کمک اقلا هشت میرفتی زودتر میرفتی

من واقعا بهم بر میخوره این مواقع 

این حرکت یعنی برای طرفم ارزش قائل نیستم 

حالا اگر حامله نبودم ی چیری ولی خدا وکیلی چرا باید از زن حامله این همه توقع داشته باشن

چرا فک میکنید زن حامله شرایط خیلی سختی داره و تباید هیچ حرکتی بزنه؟😐 اونم تو ماه های اول

بعدم خیلییی زشت بوده ساعت ده رفتی

حداقل ۸ و ۹ میرفتی، کارم نمیکردی