2777
2789
عنوان

امشب میرم حلالیت بگیرم از یکی چجوری جلو گریه م رو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 58 پست
حق ب جانب نبودم و نیستم همون دفعه اولم رفتم عذر خواهی هیچی از کاری که در حق من کرد نگفتم که مثلا بهش ...

اگه نبخشید از خدا بخواه ک مهرتو ب دلش بندازه و توکلت ب خدا باشه

💗💗💗💗

معمولا تو موارد غیبت میگن اگه گفتنش باعث کینه و دشمنی بشه بهتره گفته نشه و براش طلب استغفار کنی و تو ...

غیبت بوده .

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه نبخشید از خدا بخواه ک مهرتو ب دلش بندازه و توکلت ب خدا باشه

اره همین رو میخوام همیشه خواستم از خدا 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

غیبت بوده .

برو سرچ کن برا غیبت راهکار زیاد هست میتونی ب دفتر مرجع تقلیدت هم زنگ بزنی بپرسی معمولا عیبت رو ب خاطر کینه و کدورت کی میاره میگن اعتراف نکنین و توبه کنین  بازم تحقیق کن انقدر هم خودتوعذاب نده 

💗💗💗💗

عزیزم از خیلیا پرسیدم گفت اگه نبخشید طرف میتونی ب جاش کار خیر انجام بدی

اونا گ ه خوردن حق الناس برای خود اون فرده نبخشه دیگه تمومه و حقی که خدا بهش داده. هر کی هر گهی خواست بخوزه بره پشتمون کار خیر کنه دنیای کثیفیه که زاده ذهن کثیفه نه حرف خدا

باطن زندگیم خودمو کشته ظاهرش بقیه رو 

اونا گ ه خوردن حق الناس برای خود اون فرده نبخشه دیگه تمومه و حقی که خدا بهش داده. هر کی هر گهی خواست ...

شما بیشتر از اون دلت پره انگاری 

گاهی غیبت ساده نیست یعنی غیبت ولی توش هم تهمت هم قضات خدا منو هم ببخش منکه جرات ندارم برم حلالیت بکی ...

منم میترسم خیلی هم میترسم ولی باید برم

گاهی غیبت ساده نیست یعنی غیبت ولی توش هم تهمت هم قضات خدا منو هم ببخش منکه جرات ندارم برم حلالیت بکی ...

اون هم پشت سر من گفته که من کار زشت انجام دادم درحالیکه من هیچوقت همچین کاری نکردم 

این رو یکی از اعضای خانواده اش ب گوشم رسوند که بیا خواهرم این حرف رو زده 

اگه نبخشید با کار خوب ب نیت اون انجام دادن اون دنیا نمیاد یقه ام رو بگیره ؟

از اهل علمش بپرسید ببینید چی میگن

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه شما دلت پره میخواهی تایید بشی حرف بزاری دهن یه بنده خدایی بگه اره میشه حق الناس کشکه

من حرف از تایید زدم؟ اگه دنبال این بودم میگفتم ک خوب میگفتم با هم بی حسابیم ! 

اگه من خیلی ناچیز میدونستم که بعد ده سال نمی‌رفتم باز معذرت خواهی؟! 

کاری ک موقع نوجونیم زدم رو کلا ب حساب نمی‌آوردم! 

ولی می‌دونم این دنیا بی حساب کتاب نیست که ده ساله آرامش ندارم!!! 

از اهل علمش بپرسید ببینید چی میگن

از اهل علمش پرسیدم گفت دعای خیر و کار خوب به جاش انجام بده 

باز ی کاربری تو همین تاپیک میگه اصلا بخشیده نمیشه و فلان 

از اهل علمش پرسیدم گفت دعای خیر و کار خوب به جاش انجام بده باز ی کاربری تو همین تاپیک میگه اصلا بخشی ...

شاید همینجوری گفته دیگه اهل علمش بیشتر میدونن درس این موضوع را خواندند یعنی انقدر بد گفتی عزیزم که ممکنه نبخشه؟به نظرم می بخشه

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

از اهل علمش پرسیدم گفت دعای خیر و کار خوب به جاش انجام بده باز ی کاربری تو همین تاپیک میگه اصلا بخشی ...

اگه کار خیر در حقش انجام بدی ممکنع اون دنیا ب خاطر کارایی ک در حقش کردی ببخشدت انگار مثلا بااین کارت داری براش توشه جمع میکنی ممکنه هم نبخشدت مثل اینکه فقط غیبت ساده نبوده ک طرف انقدر گارد داره حالا شما تلاشت بکن انشالله ک درست میشه از لطف خدا غافل نشو باز تو جرات داری رفتی طلب حلالیت تو زندگی من انقدر بهم بدی کردن تلزه الانشم حق ب جانبن 

💗💗💗💗