2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن دارم دق میکنم😭😭😭

272 بازدید | 26 پست

چقدر بدشانسی که سونوی ان تیم افتاد توی تعطیلات یه هفته پیش سونو دادم و دکترم فردا میاد از فکر و خیال دیوونه شدم،عدد ان تیم بالا بود همش میام نظرات بقیه رو میخونم بعضیا میگن آزمایشمون خوب بوده بعضیا اسم یه ناهنجاری هایی رو میگن کا وقتی سرچ میکنم و بچه ها رو میبینم میخوام بمیرم میگم خدایا یعنی بچه ی منم اینجوریه😭😭😭😭بچه ها تو رو خدا سرزنشم نکنید هیچکس دلش نمیخواد بچه اش با مشکل به دنیا بیاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان تی چند بود؟من‌با ان تی ۴ به لطف خدا دخترم سالم سالم بود.البته امینو دادم و شکرخدا مشکلی نداشت بچه ...

منم بچه ام دختره  و ان تیم نزدیک ۴،همش منتظرم هفته هام بره بالا که آمینو بدم از بلاتکلیفی خسته شدم،یکی اینجا گفت آن تیم نزدیک ۴ بوده و بچه ام یه ناهنجاری داشته وقتی سرچ کردم وحشت کردم و ترسیدم

خواهر غصه نخور، برای بچه ی منم اینطور بود، سونوی دیگه نوشت، بعد یکی دوماه، نرمال شد. اصلاً نگران نبا ...

عزیزم ان تی رو تکرار کردی؟یا سونوی انومالی رو بعدش رفتی؟

منم بچه ام دختره و ان تیم نزدیک ۴،همش منتظرم هفته هام بره بالا که آمینو بدم از بلاتکلیفی خسته شدم،ی ...

هرچی بخواد بشه میشه توکل کن به خدا

من‌انقدر استرس کشیدم که بعد آمینو همش درد زایمان داشتم و استراحت مطلق شوم والان بچم اضطراب داره و عصبی و وابستس.

تو اینجور نکن گلم.هرچی مقدر باشه میشه.از دست ما جز صبر کاری برنمیاد.

من ۴و۲ بود ان تی وخداروشکر مشکلی نداشت.

هرچی بخواد بشه میشه توکل کن به خدامن‌انقدر استرس کشیدم که بعد آمینو همش درد زایمان داشتم و استراحت م ...

خب تو نرمال بوده به نظرم استرس الکی بهت دادن،تو کل به خدا