2777
2789

تنها چیزی میتونم بگم اینکه ما حیوان نیستیم که هر سال با یکی تولید مثل کنیم(البته حیواناتی هم هستن که از بعضی افراد جامعه با ذات ترن)

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا اینطور نیست مردی دیدیم که تو نداری زنش رفت سرکار کمکش کرد همچیز رو فروخت ولی تا وضع اقا درس ...

اتفاقا من شغلم طلا فروشی سازیه انقد خیانت زن دیدم هزارتا نمونه دارم هزارتا  طرف با دوسپسرش اومده طلا شوهرش بفروشه پول بده ب اون بقیش ی طلا ارزون بخره.طرف زنه ها واس ی تومن تخفیف گفته بریم....طرف زن ها جلو شوهرش شماره میده ب این اون طرف زنه ها میگ شوهرم خسته است شب بریم کنسرت بعله خسته است چون پدرش سرکار درمی اد.حالا اگ مرد ب زن بگ امشب سک....زن میگ نه ولم کن  اخر اخر باهزارتا بدبختی نیگ پاشو تن لشت بیار کارتو بکن برم حموم .ولی همون زن دوسپسرش معشوقش زنگ بزنه  نیگ کجا بریم سک...توماشین تو کوه...فقط این میدونم چ مرد چ زن خیانت کنن انسان نیستن حیووونن جنسیتم نداره.

بله بچه هم داشت وقتی میخواست طلاق بگیره بچه اش رو هم داد به شوهرش چون نمیتونست خرجش رو بده

ولی اگه احساس داشته باشه تا اخر عمر اون بچه تو ذهن و فکرشه. که اینده اون بچه چ میشه. مگه مادرش نبود مگه مسئولش نبود. بنظرم هر چقد هم از نظر شوهر الانش خوشبخت باشه ولی اون بچه فکرش رهاش نمی کنه. 

میدونی هرجوری رفتار کنی یه جای کار میلنگه.

ولی اگه احساس داشته باشه تا اخر عمر اون بچه تو ذهن و فکرشه. که اینده اون بچه چ میشه. مگه مادرش نبود ...

بهتر از اینه که بره خیانت کنه و بگه زن مثل گل به توجه نیاز داره🤢🤮

تازه شوهر اولش با خانومش مشکل داشت اما عاشق بچه شون بود واسش همه کار میکرد

دوست من از بابت بچه خیالش راحت بود 

آقاهه بعدشم ازدواج کرد و زنش عین مادر مراقب بچه بود الانم دیگه خیلی گذشته و اون بچه بزرگ شده و فکر میکنه مامانش همون زن باباشه خیلی هم خوشبخته 

باور بفرمایید رفتار های عقلانی و منطقی نتیجه بهتری دارن 

فکر کنید یه بچه یه روز بفهمه باباش بد بوده و مادرش رفته با غریبه ها چرخیده که عین گل آبش بدن😁🤮

بیشتر آسیب میبینه یا اینکه بفهمه بابا مامانش مشکل داشتن و جدا شدن؟! 

در برابر فهمیدن حقیقت مقاومت نکنیم دیگه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Pain🔥You made me a believer

شاید طرف پشتوانه نداره ک نمیتونه طلاق بگیره

خیانت نکنه خب مث ادم زندگی شو بکنه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شاید طرف پشتوانه نداره ک نمیتونه طلاق بگیره

ماه پشت ابر نمیمونه درضمن دوست منم همینو میگفت شوهرشبعد چنننن سال فهمید خیانت کردناشو مث سگ انداخت بیرون از خونش ..حالا خوب شد؟بابی ابرویی جلو دروهمسایه؟مامانشم سکته کرد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

به هیچ عنوان

زنی سراغ دارم شوهرش ماه،کلی بهش میرسه،دوسش داره،حتی تو اوج بداخلاقیاش توخونه،بازم نازشو میخره،اما زنش ....

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بیشتر ببینید
ماه پشت ابر نمیمونه درضمن دوست منم همینو میگفت شوهرشبعد چنننن سال فهمید خیانت کردناشو مث سگ انداخت ب ...

اصلا همه ی اینا به کنار اون زنا یه در صد احتمال بدن از راه حرام باردار بشن بعد تکلیف اون بچه چی میشه

اصلا همه ی اینا به کنار اون زنا یه در صد احتمال بدن از راه حرام باردار بشن بعد تکلیف اون بچه چی میشه

همین دیگه... باز سقط میکنن آدم کشی قتل گناه گناه میاره باخودش 

در میان تمام نظرها این خیلی جالب بود کارشناسی طلاق زندگی در بحران و راه فرار از فشارهای زندگی البته ...

اشباه متوجه شدید من خودم با خیانت مخالفم حتی اگه امکان طلاق هم نباشه فقط منظورم اینه طلاق گرفتن بدون حق طلاق همیشه ممکن نیست من اصلا خیانت رو تایید نمیکنم 

چ ربطی داره من زن هوولم خیلی دیدم واس ی شلوار لی خودش میده...کلی حرف بزن.دلیل خیانت ی ادم خودشه ن جن ...

این حرفواول به خودتون بزنین شماداری میگی دلیل خیانت یه مردصددرصدزنشه بعدالان میگی اینجوری کاش قبل حرف زدن فکرم بکنی