2777
2789

من هیچوقت توعشق و عاشقی شانس نداشتم یکبار عاشق ینفرشدم طرف یکی دیگرو دوسداشت گفتم بدرک تقصیر خودمه نباید نزدیکش میشدم دل میبستم کلی بخاطرش افسردگی گرفتم وچندین سال سمت هیچ پسری نرفتم وهمه پیشنهادارورد میکردم  تااینکه بعدچندسال ینفرخودشوبهم نزدیک کرد اومدسمتم اوایل ازش بدم میومد ولی بعد نظرم عوض شد به مرور خیلی ازش خوشم اومد اما اونم فهمیدم عاشق ینفره دیگه بوده و دیشب برگشت پیش عشقش ومنو واس سرگرمی میخاسته اخه من چه گناهی کردم ک همیشه بایدنفرسوم رابطه دونفردیگه باشم😔😔😔خیلی ناراحتم ک چرا خداباهام اینکارو کرد اینجوری دلموواسه دومین بارشکست😭😭😭الان هرچی میخام فکر نکنم بهشون نمیتونم🥲🥲

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا بهت صبر بده

خدا به منم صبر بده

منم دیشب تا الان نخوابیدم و گریه کردم

دقیقا منم همین مشکل تو رو داشتم

دختری که دوسش داشتم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد و دیشب خودش خبر ازدواجشو بهم داد

دوسم داشت

منم دوسش داشتم

ولی کارمون به اینجا کشید بخاطر خونوادش جدامون کردن...

بیخیال بابا اصلا ارزش نداره ..روی خودت تمرکز کن، سرگرم یه کاری شو که خیلی دوست داری... که چی عشق وعا ...

میدونم ارزش نداره اما وقتی برای دومین بار مجبوری حسه نفرسوم بودنو دوستنداشته شدن روتجربه کنی خیلی سخته من دختری نبودم ک هرروز برم بای پسر توعمرم فقط بای پسر دوست بودم اونم یکماه مجازی ،حقم نبود اینقد تحقیر بشمو همچین احساساتیوتجربه کنم😔

هنوز خیلی وقت داری به خودت سخت نگیر....

دیگ تموم شد دور همه کسوخط قرمز کشیدم به خداگفتم هیچکسو نمیخام هیچکس من سگم اگه باز گول مردارو بخورم 

خوشم میاد هرتاپیکی میرم اول میپرسن چن سالته

منطقیه ،میخان ببینن احساسات کسیکه تاپیک زده براکم بودن سنوسالشه یا نه اگه ۱۷ سالم بود همه میگفتن طبیعیه تواین سن 

خدا بهت صبر بدهخدا به منم صبر بدهمنم دیشب تا الان نخوابیدم و گریه کردمدقیقا منم همین مشکل تو رو داشت ...

ازش نپرسیدی اگ دوستت داشت چرا رفت؟

دیگ تموم شد دور همه کسوخط قرمز کشیدم به خداگفتم هیچکسو نمیخام هیچکس من سگم اگه باز گول مردارو بخورم

عزیزم اشکال کارت اونجاس که این داستانا رو زود شروع کردی ۱۷یا۱۸سالگی سن عاشقی و دوستی نیس...الانم تمرکزت بزار روی خودت و شغلت و حرفه ای که بلدی و اجازه بده بقیه چیزا خودش پیش بره...

عزیزم اشکال کارت اونجاس که این داستانا رو زود شروع کردی ۱۷یا۱۸سالگی سن عاشقی و دوستی نیس...الانم تمر ...

من الان ۲۵ سالمه بچه نیستم یه ادم بالغم خیرسرم 

بقیه از ۱۷ سالگی باصدنفر میرن تورابطه چندین بار عاشق میشن ۲۵ ازدواج کردن بچه دارم شدن اونوقت من دوبار دل بستم هردوبارم ریده شد بهم