2777
2789

تا سوم راهنمایی خونده.   ۵۰ سالشه چه رشته ای بدردم میخوره که سطح فکرش بره بالا همین این سطح فکر لوله بره بالا  چون واقعا خسته شدم هن خودش یه جاهای زشت میشه هم من خجالت میکشم   اصلا نو یه فضای دیگه هست افکارش با دنیای امروز یه خورده فرق داره بروز نیست هنوزم فکر کلاسیک داره همین باعث میشه پیشرفت نکنه و توسط جامعه تحقیر بشی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب باید دیپلم بگیره بعدش بره دانشگاه که بنظرم نمیصرفه

بجاش میتونه یه مهارت یاد بگیره سرش گرم شه در کل آدمی که ۵۰ سال اینطوری زندگی کرده رو چرا میخواین تغییر بدین سخته تغییر دادنش

😐نکن عزیزماون تحصیل ب چ کارش میاد اخه میره دانشگاه جوونارو میبینه ضربه بدی میخوره این کار با منطق ن ...

اتقاضا باید ضربه بخوره چون منم خوردم بخاطر اشتباهی که مادرم کرد بد ازدواج کرد با آدمی که واقعا دو هزار تومن نمی ارزد وقتی سطح سوادش. بره بالا تصمیماتش درست تر منطقی تر میشه

خوندن دوتا کتاب زیست و شیمی فکر نکنم تاثیرگذار باشه اختلاف تفکر دهه ها باهم هست دیگه بپذیرینش راحت ...

بخدا نمیتونم بپذیرم تصمیماتش  ضربه به زندگیمون زد

اتقاضا باید ضربه بخوره چون منم خوردم بخاطر اشتباهی که مادرم کرد بد ازدواج کرد با آدمی که واقعا دو هز ...

گل من 

هیچ ربطی نداره سواد

فک میکنی اگر ریاضی بلد باشی میفهمی کی عاشقته؟یا بدونی اروپا کجا میفهمی کی میمیره برات؟کی ادم خوبیه؟

این فکر اشتباهه عزیزم سواد تحصیلاتی هیچ ربطی ب زندگی مشترک نداره حتی روانشناس هام اشتباهه دارن ت ازدواج 

چه تصمیمی

تو زندگیش  بد ازدواج کرد  بعدش دید که همسرش توانایی اینو نداره بچه آوردن  .عزت نفس اعتماد بنفس از ما گرفتن ‌هنوز بلد نیستن از حق خودشون دفع کنن