2777
2789
عنوان

دوستان مردی که وسط بحث‌ و دعوا یهو بگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 36 پست

کلا سعی کن بحث رو به اون سمتا که عصبیش میکنه نبری ، وقتی میبینی عصبیه هیزم تو آتیشش نریز ، سکوت کن بذار آروم شه که خدای نکرده کاری نکنه که بهت آسیب بزنه کلا خیلی به پر و پاش نپیچ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کلا سعی کن بحث رو به اون سمتا که عصبیش میکنه نبری ، وقتی میبینی عصبیه هیزم تو آتیشش نریز ، سکوت کن ب ...

الان بعد ۸ ماه عقد دستم اومده اخلاقش متوجه شدم با کلمه چشم خیلی آرومتر میشه . 

ولی نمیشه تو هر بحثی کوتاه اومد اینطوری بخدا لات میشه و سوار ادم میشه ....🫥

هر آدمی عقاید و دیدگاه خودشو داره به کسی چه ربطی داره کی چی میگه . 

قبول نکرد کل جریان عقد من یک هفته بود ۶ ماه مجازی در ارتباط بودیم بعد اومد عقد کردیم

خب باید برای هر اخلاقی ازش آماده باشی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید
الان بعد ۸ ماه عقد دستم اومده اخلاقش متوجه شدم با کلمه چشم خیلی آرومتر میشه . ولی نمیشه تو هر بحثی ک ...

اون لحظه که عصبیه کوتاه بیا یا کلا هیچی نگو برو تو اتاق و اینا بعدش با عشوه و فلان بگو که مثلا عزیزم من میدونم خیلی دوستم داری و اینا ولی این رفتار رو دوست ندارم انجام بدی ، وقتی شرایط طلاق نداری همینطوری با زبونت همه چیو درست کن عزیزم ، باز بری مشاور بهتر راهنمایی میکنه