2777
2789
عنوان

درحق ی پسربدی کردم یعنی دلشو شکستم بعد ازاون حال دلم داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 63 پست
تو هم ب مشکل میخوری احساس میکنی کاری ک با اون کردی گرفتت اره؟؟ 🥲🚶🏻‍♀️

من که همین فکرو میکنم بااینکه خوشگلم حتی ازقبل بیشتر موقعیت خوبی دارم اما زندگیم مثل قبل نیست هرکسی میاد توی زندگیم یجوری دلمو میشکون

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید
بله بزرگترین کارمام هم این بود که ی بیماری گرفتم که هیچ وقت فک نمیکردم این بیماری برای من اتفاق بیفت ...

اره خب بلاخره پیش میاد 

وای باورت نمیشه ولی منم دقیقا ی بیماری خیلی عجیب غریب گرفتم فک میکنم ب خاطر اون بچه باشه🥲💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا منم همینطور خیلی‌دلم میخادبرم سراغش ازش حلالیت بگیرم

چقدر خوبه که فهمیدی عزیزم ‌ داداش منم یه نفر دوست داشت اونم دوستش داشت اما وقتی شرایطش فهمید دیدش نسبت بهش عوض شد یه روز براش گل خرید دختره  گل داد به طرف داداشم دید بعدش فهمید دلش یه جای دیگس   اینهمه مدت نقش بازی می‌کرد الان حالش خیلی بده

ببخشید میپرسم..... شما با هم دوست بودین؟ لانگ؟ چجوری؟

بله باهم دوست بودیم من اونموقع پیش دانشگاهی بودم رابطمون تا جایی پیش رفت که خانواده هامون کامل در جریان بودن تماس میگرفت با مادرم صحبت میکرد زد یه خاستگار پروپاقرص برام پیدا شد و بهش گفتم بیا یه رخی توهم نشون بده انموقع ایشون کارنداشتن و میگفتن نمیتونم گفتم به پدرت بگو حداقل با پدرم ی صحبتی بکنه ولی اینکارو نکردن یعنی احساس میکنم صد خودشونو نذاشتن یا بهتر بگم پدرشون با ازدواج ما مخالف بود

بله باهم دوست بودیم من اونموقع پیش دانشگاهی بودم رابطمون تا جایی پیش رفت که خانواده هامون کامل در جر ...

اها نه ما لانگ بودیم گفتم من اونو دیدم ولی اون منو ندید 

بعد چون ازش خبر دارم میدونم چقدر اذیته.... 

چقدرم بعد اون سر خودم بلا اومد🚶🏻‍♀️💔 

الانم کنکوریم نمیدونم چ گلی بگیرم سرممم🥲

اره خب بلاخره پیش میاد وای باورت نمیشه ولی منم دقیقا ی بیماری خیلی عجیب غریب گرفتم فک میکنم ب خاطر ا ...

اگه ازدواج نکردی ازش حلالیت بگیر شرایطشو به ایشون توضیح بده اگه ادم منطقی باشه درک میکنه

بعد ازدواج ادم همش میترسه اگه بهش پیام بدم زندگیمو خراب کنه چی اگه بخواد تلافی کنه چی اگه شمارم دستش بیفته چی

به هرحال منم توی دوراهی خیلی بدی موندم خواهر نمیدونم چیکار کنم

اها نه ما لانگ بودیم گفتم من اونو دیدم ولی اون منو ندید بعد چون ازش خبر دارم میدونم چقدر اذیته.... چ ...

اون کاری که قلبت میگه درسته اونو انجام بده از خدا کمک بگیر مطمئن باش کمکت میکنه 

اگه ازدواج نکردی ازش حلالیت بگیر شرایطشو به ایشون توضیح بده اگه ادم منطقی باشه درک میکنهبعد ازدواج ا ...

میدونی من خودم همه ی پلا رو خراب کردم خودم باهاش سرد شدم الان نمیدونم چیکار کنم 

ازدواج ک نه بابا🚶🏻‍♀️ 

ولی خب میدونی فک کن یه نفر هیچ پناهی نداشته باشه و افسانه ای طور دوست داشته باشه بعد ط خودت خراب کردی باشی همه چیزو 🥲🤦🏻‍♀️ نمیشه واقعا.... میدونی اخه گفتم الانم با هم صحبت میکنیما ولی خیلی سرد خیلی کم هر چند ماه یه بار توی یه گپ زیر بیست نفر داریم هر دو سه ماه بریم پی وی هم از روی اونروزا احوالی از هم بپرسیم.... ولی جوری نیست ک رابطه رو تموم شده حساب کنی ک بری عذرخواهی اصلا... نمیدونم منظورمو تونستم برسونم یا نه🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🥲

اگه ازدواج نکردی ازش حلالیت بگیر شرایطشو به ایشون توضیح بده اگه ادم منطقی باشه درک میکنهبعد ازدواج ا ...

ببین واسه ی من چون ی حس بلاتکلیفی هست نمیشه یه حسی بین هوا و زمین بودن مثل معلق بودن 

ولی اگه جات بودم میرفتم میگفتم من یکی از دوستای خانم ایکسم چون خودش ازدواج کرده و این داستانا نمیشه کاری کنه ازم خواسته برات پیام بزارم تا مطمعن شه حلالش کردی🚶🏻‍♀️🥲

میدونی من خودم همه ی پلا رو خراب کردم خودم باهاش سرد شدم الان نمیدونم چیکار کنم ازدواج ک نه بابا🚶🏻 ...

الان ایشون عاشق شماس ؟اگه این وسط عشقی داره نصبت بهتون بهش بگید بیشتر از این ادامه نده اگه تو دوسش نداری

ببین واسه ی من چون ی حس بلاتکلیفی هست نمیشه یه حسی بین هوا و زمین بودن مثل معلق بودن ولی اگه جات بود ...

از کجا بهش پیام بدم نمیخوام شمارم دستش بیفته میترسم تلافی کنه دیشب فک میکردم خودم در حد یه پیام در تلگرام به ایشون پیام بدم بعد ایدیمو پاک کنم که دیگه نتونه بهم پیام بده

اصن نمیدونم چی بنویسم

الان ایشون عاشق شماس ؟اگه این وسط عشقی داره نصبت بهتون بهش بگید بیشتر از این ادامه نده اگه تو دوسش ن ...

اره به شدت... میگم اینو با پوست و استخونم دردک کردم 

نه من واقعا رابطه ک با حالت دوستانه شروع شد همونو دوست داشتم... اونموقع ک هوای همو داشتیم و همه جوره مثل خواهر و برادر از هم حمایت میکردیم... ولی اون کم کم وابسته شد💔🚶🏻‍♀️

از کجا بهش پیام بدم نمیخوام شمارم دستش بیفته میترسم تلافی کنه دیشب فک میکردم خودم در حد یه پیام در ت ...

ببین بنظرم از طرف خودت ننویس 

یه سیمکارت بی کاره از اشنا ها و اطرافیان دوستات کسی میتونی گیر بیاری؟

با مال خودت اصلا پیام نده بنظرم