2777
2789
عنوان

توروخدا کمک دارم دیوونه میشم

213 بازدید | 24 پست

بچه ها یکی از فامیلامون بچه داره و خیلی هم خودش و هم شوهرش حساسن بخاطر همه چیز مخصوصا از نظر حجاب و اسلام و اینا

خود منم حساسم

بچه اش شیرخواره است میاد جایی که شوهرم هست شیر میده

قبلا هم فامیلمون شوهرمو دوست داشت

میخواد بهش نزدیک بشه

چهار پنج بارم با شوهرم صحبت کردم ولی تاثیر نداشت

روش بگین امشبم با اون فامیلمون مهمونی دعوتیم

چرا امشب همه غیرتی شدن رو شوهراشون 

مطمئنی قصد اون خانم دلبری از شوهر شما بوده؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

یبار داره شیر میده یه چادر یا پارچه،یا خودت یا یکی از فامیلها بگیره جلوش بگه گفتم معذب نباشی یا زشته اقایون میبینند،بلکه خجالت بکشه.سر و گوشش میجنبه اونی ک بچه شیر میده؟😳

زندگی ام را بعد از خدا به امام زمان و اهل بیت علیهم السلام گره زده ام💛🤍تمام آرامش من،همین موهبت الهیست💚الحمدلله دائما😍امتحان کنید،این نهایت آرامش است🙂💫اللهم عجــل لولیـــک الفـــــرج✨
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حساسن رو حجاب و اسلام و....یعنی مخالفن یا موافقچون گفتین حساسن بعد گفتین جلو شوهرتون شیر میده به بچه

زنه حجاب گرفته بعد داره جلوی شوهرم شیر میده، این چه طرز اسلامه

یبار داره شیر میده یه چادر یا پارچه،یا خودت یا یکی از فامیلها بگیره جلوش بگه گفتم معذب نباشی یا زشته ...

توی اون لحظه شوهرم خودم و... قشنگ معذب میشیم من جای اون معذبم چندباری هم صحبت کردم ولی انگار با دیوار بودم وسط حرفم میره بیرون 

آره قطعا، خودشم هی به من میگه شوهرت اول منو دوست داشت نه تورو

چ غلطا آخه زنیکه اگه تو رو دوست داشت الان بچه اونو شیر میدادی 

محلش نزار مهم اینه شوهر شما تو رو انتخاب کرده 

پس خالت نباشه چیزی که ماله تو باشه هیچ سگی نمیتونه تصاحبش کنه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید
توی اون لحظه شوهرم خودم و... قشنگ معذب میشیم من جای اون معذبم چندباری هم صحبت کردم ولی انگار با دیوا ...

شوهرتون موذب بشه میره بیرون و و نمیشینه اونجا.بگید اقوام بگن

زندگی ام را بعد از خدا به امام زمان و اهل بیت علیهم السلام گره زده ام💛🤍تمام آرامش من،همین موهبت الهیست💚الحمدلله دائما😍امتحان کنید،این نهایت آرامش است🙂💫اللهم عجــل لولیـــک الفـــــرج✨
بیشتر ببینید
چ غلطا آخه زنیکه اگه تو رو دوست داشت الان بچه اونو شیر میدادی محلش نزار مهم اینه شوهر شما تو رو انتخ ...

😓😓😓😓

خودم خیلی استرس دارم میترسم یه وقت شوهرم درگیر اون بشه نمیدونم بازم ازش خوشش بیاد، یه مدت عاشقش بود عاشقش

😓😓😓😓خودم خیلی استرس دارم میترسم یه وقت شوهرم درگیر اون بشه نمیدونم بازم ازش خوشش بیاد، یه مدت عا ...

مهم الانه آدم تو گذشتش اشتباه زیاد میکنه شاید اون زنه اشتباه زندگیش بوده

بیشتر ببینید
به کی بگم جاریمه طرف

مادرشوهر،خواهر شوهر. رک به خودش بگو.بگو همسرم گفته بگم.مگه میشه نفهمه اگر خانواده مذهبی و مقیدند

بیشتر ببینید

اولین عشق همسر من جاری من بود که خب اونموقع هم با شوهر اصلیش نامزد بود

عاشقش بود و هرروز قایمکی میرفتن و میومدن دور از چشم نامزد جاریم

همسرم باهاش خیلی رابطه برقرار کرده بود و حتی یک سری هم باردار شد اما سقط کرد

چند وقت بعد من توی دانشگاهش هم کلاسیش بودم و خانواده شون از من خوششون اومده بود و منم عاشقش شدم و اونم

جاریم حسودی میکنه