2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت تیکه تیکه بشی الهی

306 بازدید | 15 پست

دیشب از گرما خوابم نبرد ساعت سه خوابیدم الان بیدار شدم بابام هی میگه مامانم میگه داداش اشغالمم که ۱۳ سالشه هی میگه مغزم ترکید جیغ زدم که ولم کنید 

بابام که دلم نمی‌خواد بهش بگم بابا با صدای بلند چیم‌ گفت که الهی تیکه تیکه هات برام بیارن صدا ندارع و کلی حرف زشت بارم کرد 😭😭😭😭😡😡😡😡😡😏😏😏😏😏

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ خدایا نذار یک روز حتی از همسرم دور باشم🥹💍🤍🤍ــــ اللهم عجل لولیک فرج ـــ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید خودت خودتو قوی کنی وگرنه این والدین آسیب خورده اند و بسیار آسیب زن. البته راهکارهای کنترل دارند. مثلا پدر شما در نگاه اول به نظر پرخاشگر میاد و خوردن روزانه یک قرص فلوکسیتن براش خیلی خوبه. هم برای خودش هم برای خانواده. بردارا را باید از طریق مادرت مهار کنی.

باورم نمیشه پدر من تا حالا گل نازک تر بم نگفته. بازم خانواده ته کاری نمیشه کرد حق داری ناراحت بشی ب ...

حالا تو داغ دلشو تازه نکن

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

شما سر داداشت داد زدی پدرت شما رو دعوا کرد؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
نفرین پدر میگیره

برعکس 

پیامبر وقتی یکی از مردای شهر فوت میکنه بر سر مزارش میره و به همسر اون مرد میگه تو خونه بد اخلاقی میکرد و به بچه هاتون ناسزا می گفت؟ 

زنه میگه بله 

پیامبر در جواب میگه : در اون دنیا خیر نخواهید دید و به عذاب جهنم دچار می شود

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

باورم نمیشه پدر من تا حالا گل نازک تر بم نگفته. بازم خانواده ته کاری نمیشه کرد حق داری ناراحت بشی ب ...

تیتاب

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷