2777
2789

تا حالا نفرینش نکرده بودم ولی امشب نفرین میکنم از ته دل از خدا میخوام اونی که باعث شد که الان انقد تو زندگیم اذیت میشم به زمین گرم بخوره ایشالا اونم مثل من تو زندگیش یه دیقه آرامش نباشه همش مثل من دل آشوبه داشته باشه نمیخواستم نفرینش کنم ولی دیگه خیلی دارم عذاب میکشم دیگه بریدم💔💔 فقط امام رضا و حضرت معصومه میتونن به داااادم برسن😭💔 توروخدا منو از این وضعیت نجات بدین خدایا منو نجات بده

آااااخ💔 بغضم شکست💔😭

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

شوهرت؟ بنظرم نفرین زن در حق شوهر حتما میگیره

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهرت؟ بنظرم نفرین زن در حق شوهر حتما میگیره

نه شوهرم نیس

توروخدا منو دعا کنید خیلی دارم اذیت میشم

دعا کنید به زودی مامان بشم😍❤ تازه شروع کردم حدیث کسا میخونم واسه بچه دار شدن دعا کنید خدا به زودی یه نی نی خوشگل و ناز بهم بده😘🥰❤ میدونم وقتی خدا لفتش میده یعنی داره قشنگترش میکنه🥰😍 از تاریخ ۱۴٠۳/۲/۱۸ تو اقدامم🤰به زودی بیبی چکم مثبت بشه انشاالله دعام کنید❤

بیشتر ببینید

منم از خدا میخوام روی خوشی رو نبینه

بعضیا دست شیطان رو از پشت بستن

یکی نیست به این حروم لقمه ها بگه آخه بد ذات 

تو اینقد حرفه ای بلدی بهم بریزی چرا همونو صرف ساختن زندگیت نمیکنی 

عزیزممم🥺خدا به دلت آرامش بده

توروخدا دعام کنین خیلی دارم اذیت میشم😭💔 هر روز هزار دفعه میمیرم زنده میشم

بیشتر ببینید

کاش الان که دلت شکسته به جای نفرین در حق بنده خدا برا خودت دعا کنی چون خدا رو بنده هاش حساسه و همونطور که خدای تو هست خدای اون بنده خدا هم هست پس نسبت به هردوی شما مهربونه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
نه شوهرم نیستوروخدا منو دعا کنید خیلی دارم اذیت میشم

حتما عزیزم💗

التماس دعا 🌿

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
منم از خدا میخوام روی خوشی رو نبینهبعضیا دست شیطان رو از پشت بستنیکی نیست به این حروم لقمه ها بگه آخ ...

ایشالا خیر نبینه از زندگیش

ایشالا خیر نبینه از بچش💔💔

اگه خدایی هست که صددرصد هست نباید بزار اون آروم زندگیشو بکنه باید آرامشو حرومش کنه همونطور که اون باهام اینکارو کرد

بیشتر ببینید
کاش الان که دلت شکسته به جای نفرین در حق بنده خدا برا خودت دعا کنی چون خدا رو بنده هاش حساسه و همونط ...

من نمیخواستم نفرینش کنم انقد دلم صافه حتی بعد این همه مدت عذاب کشیدن کینه رو هم از دلم ببرون انداخته بودم میخواستم از در دوستی باهاش وارد شم نمیخواستم کینه ای تو دلم بمونه ولییی دیدیم نه من خوب نمیشم💔 اونم ذاتش درست نشده همونه....حالا اون به درک اصلا مهم نیس که باهاش دوس باشم یا دشمن..آخه اون مگه کجای زندگیمه؟!!

ولی جای زخمی که بهم زد درد میکنه.. نمیره.. اون باعث این استرسام شد اون باعث این وضعیت زندگیم شد

بیشتر ببینید
من نمیخواستم نفرینش کنم انقد دلم صافه حتی بعد این همه مدت عذاب کشیدن کینه رو هم از دلم ببرون انداخته ...

اگه ناراحت نمیشی مشکل از خودته چون تجربه بهت ثابت کرده بود که طرف مقابل خیر خواهت نیست و شما به جای نادیده گرفتن ایشون سعی کردی به هر دلیلی بهش بها بدی از قدیم گفتن آزموده را آزمودن خطاست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید