2777
2789

سلام  عزیزان

خواهشا برای پسرم وو من دعا کنید و بیزحمت حمد و صلوات بخونید

هردو مریضیم

پسرم تب داره

من باردارم و ماه اخر

حساسیت داده بدنم و بشدت مریضم و حال ندار

خیلی محتاج دعاتون هستیم

این عیدم به کل زهرمارم شد

بسکه هردو مریض بودیم و بی حال

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّدٍ والِ محمّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صلِّ علی محمّدٍ والِ محمّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُم

🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙

دعای فرج آقا امام زمان💚

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ، وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ، وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى، وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِیباً، کَلَمْحِ الْبَصَرِ، أَوْ هُوَ أَقْرَبُ، یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ، اِکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ، وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ، یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ ✨🌱

وقتی زندگی شیرینه؛ سپاسگزاری کن و لبخند بزن ツ         وقتی زندگی تلخه؛ شکر کن و رشد کن 🌱                                 کائنات به تو پاسخ خواهند داد... ✨                                    این قانونه طبیعته 💪🏻

بیشتر ببینید