2777
2789
اوووف از حرکتا زیاد دیدم خصوصا چون من بچه ندارم فکر میکنن چشمای اونایی که بچه ندارن اشعه داره میخوره ...

هر وقت خواستی 

خداوند زیباترین و سالم ترین بهت بده با هر جنسیتی که دوست داری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ایناقومی همینن حالابع زمین بگیرازراه رسیدی الان کسی شاهزادتوفوری چشم نکردکه😐

واسه منم افتضاح پسر پرستن ولی من محل نمیدم والا به قولی ستایش مگه خیار و گوجه ن بچه هامون پاره تن ما هستن کسی حق نداره اینجوری فرق بذاره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
فک کردچون پسرزاییده الان چشمش میکنن درصورتیکه سمت شوهرم اکثراهمشون پسردارن حداقل اون جمع همشون داشتن

تو که خوبه. عمه ی بیشعور من نوه دار سده بود، بچه داشت دندون در می آورد افتاد رو اسهال، جلوی خودمون داشت تخم مرغ می‌شوند ببینه کی چشمش زده

هر وقت خواستی خداوند زیباترین و سالم ترین بهت بده با هر جنسیتی که دوست داری

ممنون از دعات مهربون💜

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
واسه منم افتضاح پسر پرستن ولی من محل نمیدم والا به قولی ستایش مگه خیار و گوجه ن بچه هامون پاره تن ما ...

درکت میکنم کسی جرات نداره به دخترام نگاه چپ کنه ولی حرکتش خیلی ضایع بودمن بچه هام کوچیک بودن سفیدوتپلی بودن همیشه صدقع میدادم نه که بیام توجمع اسپنددودکنم😐

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
منم ناخواسته اسپند دود می‌کنم وقتی دور هم جمع میشیم

عزیزم این هنوازدر نیومدفوری رفت پای گاز خونه مادرش حالابشین خونه هم بزرگ درا هم بازبود

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

یکیو میشناسم چهل و دو سالشه دوتا دختر داره

رفته ای وی اف کرده پسر دنیا اورده

هروز عکس پروفایل میزاره بارش باران رحمت الهی پسرم محمدجواد

شورش رو دراورده انقدر عکس و استوری گذاشته

چقدر ندید به دید پسر اخه

خیلی نفرت انگیزه

دلم بحال دختراش میسوزه