hadis_1400 مدیر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 عنوان برای زایمان طبیعی هم میشه مثل سزارین تاریخ تایین کرد | مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 115 پست خانوما اگر رشد بچه خوب باشه،میشه دکتر خودش یه تاریخی وبده برای زایمان؟من اگر تااخر صبرکنم ودردم نگیره بچه ۴کیلو رو ردمیکنه🤦🏻♀️ 1404/01/09 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوشت_تلخ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 95 بدون هیچ درد و علائم زایمان؟ نرووووو با امپول فشار زجر میکشی بذار دردت بگیره برو بیمارستان منم این اشتباهو کردم بدون درد رفتم بیمارستان انقد امپول فشار زدن دردم نگرفت اخرش دکتر با سوزن یواشکی کیسه ابو پاره کرد ک دردم بگیره اگه نمیتونستم تحمل کنم زور بدم بچه اون تو میمرد از بی اکسیژنی
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 من سربچه ی دومم دکترتاریخ تعیین کردچون اصلادردم نمیگرفت 😂🤦🏻♀️دیگه همون روزرفتم وبستری شدم وباآمپ ... من میگم ایناک میخان امپول فشارمشار بزنن همون اول یه تاریخی مشخص کنن ادم بره بزاد اینجوری خیلی بده😄من هرروز صبح بیدارمیشم خونه رو برق میندازم میشینم کنار ساکام تاشب خبری نمیشه بازمیمونه فردا
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 نرووووو با امپول فشار زجر میکشی بذار دردت بگیره برو بیمارستان منم این اشتباهو کردم بدون درد رفتم بیم ... 🥲🥲🥲ای وای اولین تجربه خیلی بده واقعا اونم بارداری یه ادم عجول
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 37676 من میگم ایناک میخان امپول فشارمشار بزنن همون اول یه تاریخی مشخص کنن ادم بره بزاد اینجوری خیلی بده😄م ... تاریخ زایمان توی سونوچه روزیه؟ من بچه ی اولم ۸روزازتاریخ سونوگذشته بودکه دردم گرفت بدون آمپول فشارخیلی بهتره آمپول فشارهم دردروبیشترمیکنه وهم روندبازشدن دهانه رحم روکندتر راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 بیشتر ببینیدبستن
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 تاریخ زایمان توی سونوچه روزیه؟ من بچه ی اولم ۸روزازتاریخ سونوگذشته بودکه دردم گرفت بدون آمپول فشارخی ... ۲۶فروردین زدن توی سونوگرافی کاش حداقل توهمون تاریخ زایمان بدنیابیادنمونه برای بعدش
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 37676 ۲۶فروردین زدن توی سونوگرافی کاش حداقل توهمون تاریخ زایمان بدنیابیادنمونه برای بعدش اوووووهنوخیلی که مونده دختر😂چقدرعجولی رشداصلی بچه توی این چندروزآخره .تحمل کن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤 بیشتر ببینیدبستن
لبخندکم عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1582 نزدیکی مردن خیلی مهمه حتما انجام بده از ماما بپرس فک کنم نباید جلوگیری هم کنین
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 اوووووهنوخیلی که مونده دختر😂چقدرعجولی رشداصلی بچه توی این چندروزآخره .تحمل کن عذاب واقعی برای یه ادم عجول وهول باردارشدنه😂😂😂خودم موندم چطور تونستم اینهمه وقت تحمل کنم اخه جنین من رشدش خیلی خوب بوده تپلوعه بمونه از۴کیلومیگزره 😄
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 نزدیکی مردن خیلی مهمه حتما انجام بده از ماما بپرس فک کنم نباید جلوگیری هم کنین اره پرسیدم گفت اوکیه انجام بدین اونم شوهرم انگارمیلی نداره😕😕
لبخندکم عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1582 اره پرسیدم گفت اوکیه انجام بدین اونم شوهرم انگارمیلی نداره😕😕 منم بارداری اولم همین بود شوهرم همراهی نمیکرد تا یبار انجام سد فرداش رفتم زایمان راستی لطفا برام خیلی دعاکن ممنونم
hadis_1400 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1422 منم بارداری اولم همین بود شوهرم همراهی نمیکرد تا یبار انجام سد فرداش رفتم زایمان راستی لطفا برام خیل ... انشالا که زودتر برم برای زایمانحتما یادت میکنم عزیزم امیدوارم خدا بخاطرشماصدای منم بشنوه❤️