2777
2789
عنوان

دخترا حواستون باشه

235 بازدید | 14 پست

بعضی از دخترامون متاسفانه فریب میخورن به قصد ازدواج میرن تو رابطه و پسره هم قول ازدواج میده ولی پا پیش نمیزاره 

این وسط اون دختر آسیب می‌بینه

اگر میرید تو رابطه در ۹۵ درصد به اون رابطه به چشم ارتباط موقت نگاه کنید

یا اینکه از طرفتون بخواید تکلیف بده

واقعا دلم میسوزه بعضی دخترامون قربانی هوس بقیه میشن 

ازدواج و زندگی مشترک قشنگه ولی نه به هر قیمتی 

حتی به خواستگار هم اعتماد نکنید

میان خواستگاری بعد حرف جنسی میزنن و تو جلسه تو کافه و ماشین دنبال دستمالی اند

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا منم ی موردی برام پیش اومده که شک دارم. ببین طرف ادم پرتلاشیه تو ی شرکت تو خارج ایرانیه مدارک و...همش درسته. و میکه قصدش ازدواجه و... ولی همش حرفای مثبت ۱۸ میزد منم گفتم مناسب هم نیستیم و... اصرار اصرار که بخاطر حد و حدودای تو رعایت میکنم .نمیدونم چیکار کنم

طبق تجربه من پسری که حرف جنسی زیاد میزنه هدفش ازدواج نیست چیز دیگس شما ام بنظرم اگر واقعا هدفت ازدوا ...

اخه میگه دیگه حرف جنسی نخواهد زد و اینکه تعجب میکنم ادمی که اینقدر به لحاظ علمی پیشرفت داشته و پرتلاش بوده چطوره که اینجوری عمل بخواد کنه 

تصورم ی پسر سربراهه از این افراد

اخه میگه دیگه حرف جنسی نخواهد زد و اینکه تعجب میکنم ادمی که اینقدر به لحاظ علمی پیشرفت داشته و پرتلا ...

ربطی اصلا نداره به درجه موفقیت 

آدم موفق داریم با ایرادات خیلی زیاد 

بعضی آدما تو یک زمینه رشد میکنن تو بقیه زمینه ها نه

ایشونم اینطوره

دیدن تصاویر نیمه برهنه اینستا و ... و کمرنگ شدن اعتقادات و ترویج بی بندوباری باعث تحریک پسرها میشه و اونها هم بخاطر ارضا کردن خودشون حاضرن گاهی دروغ ببافند و با زندگی بچه‌های مردم بازی بکنند...