2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20887 بازدید | 349 پست

چه اشکال داره پدر وپسر هستن .از پسرش ماشین نگیره از کی بگیره .اگر شما جای اونا بودید انتظار نداشتی پدرشوهرت ماشینشو بده یه جایی برید 

ماشینشو فروخته مشکل برادرشوهرتو حل کرده اگر این مشکل برای شما هم بود این کارو میکرد .درست نیست ناامیدش کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدترین کارا بیشترین فرق بیشترین نادیده گرفتن ها از طرف اون آدم ب شوهرم شده مثل دشمنِ برام...ولی حتی ...

من ولی دلم نرم نمیشه میگم با هرکی مثل خودش محبت کرد محبت کنیم کمک کرد کمک کنیم نکردم نکنیم 

من نمیتونم در برابر بدی خوب باشم 

منظورم اینه خب آدم وقتی دوست داره برای پدر مادرخودش کاری انجام بده پس باید به همسرمون هم حق بدیم خون ...

دقیقا

بیشتریا تو کمک به خانواده خودشون همیشه حاضرن حتی شوهرشون رو هم مجبور میکنن کار خانوادشون رو بکنه ولی به خانواده شوهر میرسه راضی نمیشن یه کار کوچیک شوهرشون براشون انجام بده توقع دارن بعد ازدواج شوهرشون خانوادشو دور بندازه بنظرم مرد عاقل هیچوقت چنین کاری نمیکنه

چه اشکال داره پدر وپسر هستن .از پسرش ماشین نگیره از کی بگیره .اگر شما جای اونا بودید انتظار نداشتی پ ...

ماهم مشکل داشتیم میدونست توی چه شرایط سختی هستیم برادر شوهرم دوتا خونه داشت میتونس یکیشو بفروشه مشکلشو حل کنه اما ما هیچی نداشتیم کلی هم بدهی داشتیم 

یا باید به هیشکدوم نمیداد یا باید به هر دوتا یه اندازه کمک میکرد 

چه ربطی دارهشوهر ارثشو میاد به اسم زنش میزنه؟همون دختر بعد طلاق بخاطر نداشتن پشتوانه آواره میشهبعدشم ...

من خودمم دخترم..ولی دیدم پدر ومادری که ریالی واسه پسرشون خرج نمیکنن وبه دختراشون جهاز وسیسمونی انچنانی میدن..پدر ومادر نباید هیچ فرقی بین اولاد بذارن...الانم پدرشوهر اسی این کار را کرده...تا براتون پیش نیاد متوجه نمیشید..فرق گذاشتن بین اولاد خیلی اشتباهه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

من ولی دلم نرم نمیشه میگم با هرکی مثل خودش محبت کرد محبت کنیم کمک کرد کمک کنیم نکردم نکنیم من نمیتون ...

خوش ب حالت.....من اولش کینه میکنم با خودم غر میزنم ولی باز کوتاه میام نمیدونم چرا....حالب اینجاست خودمو در نهایت قانع میکنم آخرشم میگم برای رضای خدا این کارو بکن....

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
پس عزیزم ببین اگه تواین قضیه شوهرت پشتته نده ولی اگه بعدش میبینی جنگ‌اعصاب ودلخوری داری بده بره

نه شوهرم میدونه اگر بده بعدش اعصاب روانشو داغون میکنم چون میفهمه من چقد کینه ایم برای همین چیزی نمیگه 

صد البته هم میدونه حق با منه

من خودمم دخترم..ولی دیدم پدر ومادری که ریالی واسه پسرشون خرج نمیکنن وبه دختراشون جهاز وسیسمونی انچنا ...

اتفاقا پدر شوهر مادر شوهر منم خیلی به دخترشون جهاز دادن و سیسمونی 

ولی بخدا حسادت به اون ندارم میگم خب اون تک دخترشون بوده 

اما بین دوتا پسر فرق گذاشتن این اتیشم زد

خوش ب حالت.....من اولش کینه میکنم با خودم غر میزنم ولی باز کوتاه میام نمیدونم چرا....حالب اینجاست خو ...

خوشبحالت بخدا من اصن اگر اون لحظه دلمم راضی کنم خوبی کنم بعدش هی خودخوری میکنم که چرا خوبی کردم