یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
منظورم اینه خب آدم وقتی دوست داره برای پدر مادرخودش کاری انجام بده پس باید به همسرمون هم حق بدیم خون ...
دقیقا
بیشتریا تو کمک به خانواده خودشون همیشه حاضرن حتی شوهرشون رو هم مجبور میکنن کار خانوادشون رو بکنه ولی به خانواده شوهر میرسه راضی نمیشن یه کار کوچیک شوهرشون براشون انجام بده توقع دارن بعد ازدواج شوهرشون خانوادشو دور بندازه بنظرم مرد عاقل هیچوقت چنین کاری نمیکنه
چه ربطی دارهشوهر ارثشو میاد به اسم زنش میزنه؟همون دختر بعد طلاق بخاطر نداشتن پشتوانه آواره میشهبعدشم ...
من خودمم دخترم..ولی دیدم پدر ومادری که ریالی واسه پسرشون خرج نمیکنن وبه دختراشون جهاز وسیسمونی انچنانی میدن..پدر ومادر نباید هیچ فرقی بین اولاد بذارن...الانم پدرشوهر اسی این کار را کرده...تا براتون پیش نیاد متوجه نمیشید..فرق گذاشتن بین اولاد خیلی اشتباهه
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم
من ولی دلم نرم نمیشه میگم با هرکی مثل خودش محبت کرد محبت کنیم کمک کرد کمک کنیم نکردم نکنیم من نمیتون ...
خوش ب حالت.....من اولش کینه میکنم با خودم غر میزنم ولی باز کوتاه میام نمیدونم چرا....حالب اینجاست خودمو در نهایت قانع میکنم آخرشم میگم برای رضای خدا این کارو بکن....