من کم خونی دارم نمیدونم مربوط میشه یا ولی الان سه هفته پریودم هفته اول خیلی کم بود فقط تو یه ساعتی خونریزی داشتم ولی الان دو هفته فجیع زیاده و تو عیدم هست هنوز هیچ جا نرفتم خودمو انداختم تو خونه قبلا اینطوری شده بودم نزدیک دو سه ماه ولی با لیمو بندش اوردم اون موقع نهایت چهار روز شدید بود دو روز نبود ولی الان خیلی داغونه فقط دلم میخواد گریه کنم به حال خودم افتضاح حالم بده قرصم نمیتونم بخورم ولی نشاسته لیمو آب لیمو ژله ژلاتین سرکه سیب زرد چوبه عدسی فرنی همه چی رو امتحان کردم انقد بد مزه بوده بعضیاش معدمم داغوت شده طلسم شده لامصب تموم نمیشهه ترخدا اگه راهی دارید کمک کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .