2777
2789

اونقدر عاشقشم ❤️😭و بدبختم من که با یه استوریش دارم گریه میکنم😭😭😭

کسی که عاشقشم و جز اون کسی ب چشمم نمیاد حتی بهتریناش

اگه اخلاقش همین باشه که اهل چت نباشه 

اول اینو بگم که از همون اول خواستگاری کرده بود رسما

کارش خیلی درگیرش کرده باشه چون براش اعصاب و حوصله ای نمونده باشه 

بعضی وقتا سه چهار روز شده که زنگ نزده باشه خبری نگیره 

ولی مطمئن باشی که با کسی نبوده فقط حوصله رابطه رو انگار نداره 

وقتی میگم بهش پولاتو جمع کن طلا بگیر بیا خواستگاری و ... میگه تو مگه قراره با پول ازدواح کنی؟

انگار میخواد بعد چندسال همینجوری فقط با یه انگشتر باهاش ازدواح کنم

خلاصش اینه که توجه و محبتش اونقدر زیاد نیس که دلگرم‌تون کنه ؛ ولی اگه هم کم هس دلی هس

مناسبت ها هم که بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره.

بااینکه میدونه من مثلاااا تولدم فرداس و نمیتونم باهاس بیرون بیام همون شبش یه تبریک میگه و تموم دیگه حتی فرداش هم زنگ نمیزنه بزنه هم در جد دوسه دیقه حرف میزنه

خونه هم که هیچییی

ولی واقعا در نبود همه چیزایی اصلا اهل خیانت نیس و همیشه با احترام حرف زده

چطور میشه تموم کرد؟

ابن دلایل کافیه برا تموم کردن؟

اصلا چطور تموم میکردید؟ اگه می‌ترسید چت های .... رو به خواستگارتون یا همسر آینده تون نشون بده؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ چ چت هایی داری پیوی رو دو طرفه پاک کن

پاک نمیشه دو طرفه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

اوه ببین اینجوری ک میگی واقعا قطعا دوستت ندارههه منتظرش نباش اصلا چون اگه با اون ازدواج کنی شاید خدا نکرده بدبخت بشی حواست خیلی جمع کن اصلا برات مهم نباشه 

وقتی ادم یکی انقدر دوستت داشته باشه هیچ وقت بهت این حرفو نمیزنه و تلاش میکنه با اینکه زیادی توجه ات میکرد ولی خب اینجوری ک تعریف کردی بی فایده اس

کسی که دوست داره نمیتونه ۴روز ازت بیخبر باشه 

تمام.

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
بیشتر ببینید

درسته این روزا خیانت زیاد شده 

اما واقعا خیانت نکردن خیلی آپشن مثبتی محسوب نمیشه که میگی اهل خیانت نیست وظیفه هر زن و مردی که میرن تو رابطه اینه که خیانت نکنن 

مردی که برات ارزش قائل نیست در حد توان خودش و خانوادش حداقل ها رو برات فراهم کنه و توقع داره با یه حلقه زنش بشی مرد زندگی نیست 

من کسی که عاشقش بودم همین شکلی بود اما پنج درجه بدتر مثلا بهش می گفتم ما رسم داریم سر عقد طلا بدن بهش بر میخورد که من جوونم از کجا الان بیارم طلا بخرم یا مثلا هر وقت بیکار بود کل وقتش رو با خانواده اش میگذروند نه بهم زنگ میزد نه ابراز علاقه میکرد ته حرفش هم این بود پرو میشی بخوام بهت ابراز علاقه کنم همیشه بهم می گفت تو پول پرستی در حالی که آه هم در بساط نداشت اما رابطه ما با این همه مشکل به خواستگاری رسید خانواده ام شرط مهریه سنگین گذاشتن دلیلش هم اینه ما جنوبی هستیم معمولا تو جنوب مهریه ها بالا هستن اون آقا هم جنوبی نبود تا فهمید گذاشت رفت منم دیگه مجبوری جدا شدم اما کلا اگه سر این اخلاق هاش جونم بالا میومد که خداروشکر دیگه تموم شد ی سال طول کشید ریز ریز تا تونستم فراموش کنم اما خب آسیب هایی که بهم زد هنوز در من وجود داره همیشه بهم حس ناکافی بودن می داد چون برام وقت نمیزاشت منو لایق هیچی نمیدونست حتی می گفت عروسی هم اگه گرفتم فیلم بردار اینا نباید بیاریم من پول ندارم در حالی که پدرش چهار تا خونه داشت خودش هم درآمد خوبی داشت ولی اوایل که من رفتم باهاش شغلی نداشت به اصرار من درسشو تموم کرد داخل ی شرکت استخدام رسمی شد 

نمیدونی چت های... یعنی چی؟

الان چطور پاک کنم چطور خیالم راحت شه ازش

بیشتر ببینید
حذف برای هردو بزن دیگهاگه شانست خوب باشه و شات نگرفته باشه

ن تلگرام نیس کدوطرف حذف بشه

اینجوری نمیشه 

بیشتر ببینید