2777
2789
عنوان

میشه بیایدددددد واقعا حالم داغونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 36 پست
حالا مگه شغلش چیه که اصلا وقت نداره به نظرم داره بهت دروغ میگه

ن مطمئنم دروغ نمیگه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر من زمان دوستی همین جوری بود بعضی وقتها سرش خیلی شلوغ بود و دو سه روزی ازش خبر نداشتم یا وقتی خونه توی تعطیلات نوروز شاید چندین روز فقط چتی با هم در ارتباط بودیم اصلا تماس نمی گرفت

خب مردها تک بعدی هستند و وقتی سرشون شلوغه و حین کار فقط به کارشون فکر می کنند

من و همسرم شرایط هم رو درک می کردیم و توی تعطیلات مزاحم هم نمی شدیم که خانواده هامون متوجه نشن

می دونستم خیلی دوستم داره و جز با من با هیچ دختری نیست اما بعضی مناسبتها برام کادو نمی خرید و ابراز علاقه هم آنچنان نمی کرد اما من عاشقش بودم و خیلی خیلی تلاش کرد تا به هم برسیم

دوست من جدی صحبت کن باهاش اگر هدفتون ازدواج هست برای رسیدن به هم تلاش کنید

همسر من زمان دوستی همین جوری بود بعضی وقتها سرش خیلی شلوغ بود و دو سه روزی ازش خبر نداشتم یا وقتی خو ...

عزیزم ما زنیم از طریق گوششش که می‌شنویم محبت رو

حالمون خوب میشه

شما رونمیدونم من نمیتونم اونی که محبت نمیکنه خواسته منو برآورده نمیکنه کنارش حالم خوب باشه

آخه ببین من فقط یه زنگ خواستم که هرروز بزنه حتی اگه کم حرف بزنیم فقط،هرروز حرف بزنیم

وقتی یه خواسته ریز رو برآورده نمیکنه چطور بمونم؟؟

عشق مگه قرار نیس تو رفتار مشخص بشه؟ کوووپس

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
عزیزم ما زنیم از طریق گوششش که می‌شنویم محبت روحالمون خوب میشهشما رونمیدونم من نمیتونم اونی که محبت ...

نمی دونم شما چند سالته اما من قربون و صدقه های جوان های کم سن و سال و ابراز علاقه های سرسری و ظاهری رو نمی پسندم

الان همسرم خیلی بهتر شده و بعد از چندین سال هر روز حتی از سرکار زنگ میزنه و حالمو می‌پرسه و ابراز علاقه هم اوکی شده... همه آدمها شبیه هم نیستند و اگر کسی شما رو دوست داشته باشه میتونی کم کم نظراتت رو بهش بگی و مطمئنا در زندگی آدمها خودشون رو تغییر میدن

دوست خوبم امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری در مورد چت ها هم نگران نباش اگر بلاک و دیلیت اکانت کنی طرف مقابل هم بیمار نیست که چت ها رو نگه داره و بعدها استفاده کنه

ن پسربازی نه ولی توی رابطه بودم اونم با چهارچوب و ..اینا بود ادم نباید اصلا وارد رابطه بشه یا وقتی ه ...

آره واقعا منم چارچوب داشتم ولی وقتی پسره بیشعور باشه دیگه پیشنهادشو میده

دوبار همو دیده بودیم پیشنهاد س.ک.س داد😑