2777
2789

مامان من راضی نمیشه میگه لاغرم دکترا گفته بودن باید معدشو سوراخ کنه لوله تغذیه بذاره قبول نکرد! چون غده تو مریشه غذا پایین نمیره

الان انقد لاغر شده استخونای ریز روی پاشم معلومه😭

خیلی هم عصبی شده حرف درمان بزنیم جیغ و فحش میده

میگه اذیتم نکنید راحتم بذارید

حتی براش دارو گیاهی هم گرفتم امتحان نکرد گفت حالم خوب نیست

ی چیزی بگین خاهشا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون ترسیده شما چرا درمانش نمی کنید من حس میکنم شما هم زیاد حوصله درمان کردن مادرتون رو ندارین خب مرگ ...

مگه میشه ادم حس نداشته باشه مادرشو درمان کنه یچیزی میگید آدم تا مغز استخوانش میسوزه ای بابا 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱

اون ترسیده شما چرا درمانش نمی کنید من حس میکنم شما هم زیاد حوصله درمان کردن مادرتون رو ندارین خب مرگ ...

نمیشه قضاوت کرد

مثلا فکر کنید بخوان از تجهیزات پزشکی براشون استفاده کنن

ممکنه همه رو بِکَنن و پرخاش کنن و به خودشون آسیب بزنن

بیمار تا خودش نخواد، درمان نمیشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

عزیزم اینطور نیست😔 امیدوارم خدا سرت نیاره خیلی شرایط بدیه مامانم حاضر ب درمان نمیشه خودمونو کشتیم حاضر نمیشه برات صلوات میفرستم ب درد من دچار نشی فکر کنم سنت کمه عزیزم...ولی قضاوت نکن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

نمیشه قضاوت کردمثلا فکر کنید بخوان از تجهیزات پزشکی براشون استفاده کننممکنه همه رو بِکَنن و پرخاش کن ...

دقیقا حاضر نشد معدشو لوله بذاریم و بدون رضایت خود شخص نمیشه کاری کرد مامانم میزنه تو سرو صورت خودش فحش میده اونقدر داد میزنه که نفسش میگیره

فکر کنم یه ذکرا و سوره هایی باشه برای این که راضی بشن و حرف شما رو بپذیرن 

( منظورم مراجعه به دعا نویس ها نیست، منظور سوره ها و اذکار و دعاهای قرآنیه )

مثلا سوره عصر به نیت آرامش و صبور شدنشون خیلی خوبه 

هر چند بار که میتونید به نیتشون بخونید

دقیق ترش رو تو گوگل و نی نی سایت پیدا کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
مگه میشه ادم حس نداشته باشه مادرشو درمان کنه یچیزی میگید آدم تا مغز استخوانش میسوزه ای بابا

ممنونم که درک میکنید اشکالی نداره احتمالا بچه ساله....

نمیشه قضاوت کردمثلا فکر کنید بخوان از تجهیزات پزشکی براشون استفاده کننممکنه همه رو بِکَنن و پرخاش کن ...

نه بابا 

مادرش فقط ترسیده 

استارتر قبلا هم این موضوع رو تاپیک زده 

فکر کن مادره رسما نمیتونه چیزی بخوره 

داره میمیره 

بعد چون میترسه ، اینها هم نمی‌برن درمانش کنن 

احتمالا هزینه اش زیاده ، بچه هاش نمیخوان خرجش کنن

فکر کنم یه ذکرا و سوره هایی باشه برای این که راضی بشن و حرف شما رو بپذیرن ( منظورم مراجعه به دعا نوی ...

ممنونم🙏 اونم ذکر یا سریع الرضا رو ۳۶۰ بار گفتم انقدر دعا کردم که دیگه جونی برام نمونده 

سنم بالاست من از زجر کشیدن آدمها بدم میاد

لطفا تاپیکمو ترک کن خوندن حرفات مثل خنجره رو قلبم

نه بابا مادرش فقط ترسیده استارتر قبلا هم این موضوع رو تاپیک زده فکر کن مادره رسما نمیتونه چیزی بخوره ...

بس کن دیگه این چه طرز حرف زدنه 

شما شدی دایه دلسوز تر از مادر 

خودش ناراحته تاپیک زده نمی‌بینی چی میگی برای خودت 

یکم از خدا بترسید اه حال ادمو خراب میکنید اصلا دل ندارید شماها؟ خودتو بزار جای این دختر 

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱