2777
2789
عنوان

تاحالا بیمار مبتلا به سرطان دیدین که راضی به درمان نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 33 پست
دقیقا حاضر نشد معدشو لوله بذاریم و بدون رضایت خود شخص نمیشه کاری کرد مامانم میزنه تو سرو صورت خودش ف ...

ان شاءالله خدا کمکتون کنه و به زودی سلامتیشون رو به دست بیارن

تو پست قبلم نوشتم براتون که سوره و ذکر هایی رو بخونید تا راضی بشن

حتما سوره ها و ذکر ها رو به نیتشون بخونید، خیلیا امتحان کردن و تاثیر داشته ( برای این که طرف مقابلشون حرفشون رو بپذیره )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر چی میگه؟.

دکتر گفته باید لوله تغذیه بذاره که همونم خیلی خطرناکه چون ممکنه حین عمل خونریزی داخلی کنه یا نخ بخیه رو بدنش پس بزنه بخاطر سو تغذیه شدیدش....

عاجز شدیم دیگه:(

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

آره راست میگی حقیقت تلخه، به حرفهام فکر کن.خداحافظ

ببین خیلی دلم میخاد فحشت بدم ولی نمیدم اما حالا که انقدر نسبت به فهمیدن مقاومت میکنی می‌سپارمت دست خدا

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

نه بابا مادرش فقط ترسیده استارتر قبلا هم این موضوع رو تاپیک زده فکر کن مادره رسما نمیتونه چیزی بخوره ...

خب اگه این جوریه پس چرا تاپیک میزنن؟

کسی که مجبورشون نکرده مرتب تاپیک بزنن ، در حالی که این جا یه فضای ناشناسه 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دقیقا حاضر نشد معدشو لوله بذاریم و بدون رضایت خود شخص نمیشه کاری کرد مامانم میزنه تو سرو صورت خودش ف ...

یکی از اقوام مام خانومه سرطان داشت ولی از همون اول پیگیری و درمان کرد شکر خدا خوب الان ،اما تو دوران شیمی درمانی و قبلش بشدت عصبی بود یهو با همه دعوا میکرد خودشم می‌گفت اصلا دست خودم نیست نمی‌دونم چرا اینقدر عصبی شدم ،بخاطر بیماریه فشار عصبیه ،بیماری سختیه انشاللع خدا ب دلش بندازه بره برای درمان و خوب بشه ،دلیلش چیه ؟چرا نمی‌خواد پیگیری کنه؟

دکتر گفته باید لوله تغذیه بذاره که همونم خیلی خطرناکه چون ممکنه حین عمل خونریزی داخلی کنه یا نخ بخیه ...

راضیش کنید به شیمی درمانی و بقیه کارها 

مامانت خیلی عجیب غریبه کدوم شهری 

خودش نمیترسه 

دکترش گفت سرطان‌ش قابل درمانه ؟؟

ببین خیلی دلم میخاد فحشت بدم ولی نمیدم اما حالا که انقدر نسبت به فهمیدن مقاومت میکنی می‌سپارمت دست خ ...

اخی 

شما اتفاقا از اولش همه اش داشتی غیر مستقیم نفرین میکردی ولی من توجه نکردم، چون میدونم قصدم کمک به مادرته و نفرین آدمی مثل تو نمیتونه به آدمی با نیت من تاثیر بذاره، باز هم میگم به حرفهام فکر کن

ممنونم🙏 اونم ذکر یا سریع الرضا رو ۳۶۰ بار گفتم انقدر دعا کردم که دیگه جونی برام نمونده

خواهش میکنم عزیزم❤

خدا قوت

ان شاءالله خدا به مادرتون عافیت بده و به شما  سلامتی و عمر طولانی و با عزت و برکت مادرتون رو هدیه بده❤🍀

اگه دوست داشتید اسمشون رو بنویسید ( اگه نخواستید هم به جاش اسم مستعار بنویسید ) ان شاءالله لایق باشم براشون دعا کنم

راضیش کنید به شیمی درمانی و بقیه کارها مامانت خیلی عجیب غریبه کدوم شهری خودش نمیترسه دکترش گفت سرطان ...

نه مامانم عجیب غریب نیست خیلی درد میکشه طاقت سوراخ شدن معده رو نداره دیگه😭😭😭وحشتناکه کی حاضر میشه معدشو سوراخ کنن لوله بذارن از رو شکم؟

البته بار اول راضی شد بردیمش دکتر گفت اندوسکپ رد نشد داشت میرفت تهران گفت هفته بعد بیاریدش که برگشتم اصفهان عملش کنم ولی مامانم دیگه راضی نشد

شاید عذاب وجدان

خودت هم میگی شاید!

درسته فضای مجازیه ولی هیچ فرقی با دنیای واقعی نداره

حتی واقعی تر از دنیای واقعیه

چون من و شما این جا که ناشناسه، بیشتر از همیشه خود واقعیمون هستیم

خدا تو همه ی لحظات ما هست، میگن قضاوت بده

حتی قضاوت درست ! اگه اشتباه باشه که دیگه ....

حتی اگه مطمئن هم باشیم بازم نباید زخم زبون بزنیم

خواهش میکنم عزیزم❤خدا قوتان شاءالله خدا به مادرتون عافیت بده و به شما سلامتی و عمر طولانی و با عزت ...

اسمش پری ممنونم خیلیییی خدا بهتون سلامتی و برکت بده آمین

اسمش پری ممنونم خیلیییی خدا بهتون سلامتی و برکت بده آمین

خواهش میکنم عزیزم، سلامت باشید❤

ممنون از دعای خیرتون❤