2777
2789

واقعا آدم خیلی راحت تر میتونست برای زندگیش برنامه ریزی کنه اگه میدونست قراره چند سال عمر کنه 

مثلا من اگه بدونم قراره ۴۰ سال عمر کنم فقط ..درس میخونم و کار میکنم و مسافرت میرم و سعی میکنم برم مستقل زندگی کنم و پولی هم پس انداز نمیکنم 

ازدواجم نمیکنم ..

اما اگر بدونم قراره مثلا ۸۰ سال عمر کنم خب یه مدل دیگ زندکی میکنم ..یه سبک زندکی دیگه ای رو پیش میگرفتم 

واقعااا خوب میشد اگه آدم میدونست قراره چند سال عمر کنه🥲😁

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاشکی فقط ۵۶ سال عمر کنم 

بیشتر زنده نمونم 🤝🏻🤦🏻‍♀️

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                       اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد🫂 خُدآیا شُکرِت:)🌱☁️🎀         ‌‌                                      

بیشتر ببینید

عمر مثل باد میگذره تفاوتی بین ۴۰ سال و ۸۰سال نیست.ایشالا که دنیای بعدیمون جامون خوب باشه

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
نه اینو هم در نظر بگیر مثلا یکی میگه خب من هشتاد سال قرارع عمر کنم بعد ی هدفی داره هی میگه خب من که ...

و ا طرفی مثلا اونی ک قراره ۳۰ سال عمر کنه چون میدونه اینقدر بیشتر زنده نیست از زندگیش بیشتر لذت میبره با پشتکار بیشت اهدافشو دنبال میکنه 

عمر مثل باد میگذره تفاوتی بین ۴۰ سال و ۸۰سال نیست.ایشالا که دنیای بعدیمون جامون خوب باشه

خیلیی تفاوت دارن 

حداقل تو ازدواج و بچه دار شدن 

به هرحال هرچقدرم عمرکنیم باز کارامون نصفه نیمه میمونه انقدر کار نکرده هستش که نگو 

من دوست دارم اونقدری عمرکنم که روپای خودم باشم وبال کسی دیگه نشم 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید
نه چون همش بعدش اظطراب و ترس رسیدن ب اون عمر داشتیم

اضطراب که همیشه بد نیست 

همین ترسه باعث می‌شد آدم بهتری باشیم ، برای زندگیمون برنامه ریزی مفیدتری بکنیم ، بیشتز لذت ببریم و..

همه که قرار نیست انقدر عمر کنن مثلا فکر کن یه نوجوون ۱۷ ساله بدونه ۱۸ سالگی میمیره. چه حالی پیدا میکنه؟

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
به هرحال هرچقدرم عمرکنیم باز کارامون نصفه نیمه میمونه انقدر کار نکرده هستش که نگو من دوست دارم اونقد ...

دقیقا عمر ما آدما کفاف نمیده خیلی از کارها رو انجام بدیم ، خیلی کارها رو تجربه کنیم و..