2777
2789
عنوان

بچها واجبهدلطفا بیاید

131 بازدید | 18 پست

من انقد کلا هبردار دیدم میترسم انلاسن چیزی سافرش بدم الانن دسترسی ب چیزای حضوری باشه ندارم ک

اون عطرای هستن قلمیا ۳۵گرمن مثلا ۳۵گرم عطر وانیلی ریختن تو اون تو یه سایتی ک پیج هم داشت دونه ای ۵۰ که بسته ی ۱۰ تایی بود ۵۰۰

بنظرتون کلاهب رداری نیس ت؟کسی خریده ک راضی باشه.؟یا اصلا براشون رسیده باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسم سایتشو بگو

یادم نیست ولی ظاهرا متعبر بود ولی میترسم اصلا موندکاری نداشته باشه ۳۵میل ۵۰ تومن

اخه من ی عطر خریدم موندکاریش ب شدتتت کمه ولی ۳۰ میل ۲۵۰تومن ازین دودلم

شما ازونا نخریدین تاحالا؟میخوام ببینم موندگاریشون خیلی کمه یانه

من خریدم ولی از با سلام ماندگاریشم بخوام بگم یه شیفت ۸ ساعته واس منی مه همش سر پام و رفت امد انواع بو ام دوام داره 

نظراتشون رو بخون اگه ناراضی باشه مردم نوشتن و ببین ک همه نظراتاش فیک نباشه مثلا ی اکانت ده تا پیام گ ...

نظر نبود ولی نوشته بود ۲۲تاش خریده شده و فقط دوتا مونده دیگه نمیدونم

یادم نیست ولی ظاهرا متعبر بود ولی میترسم اصلا موندکاری نداشته باشه ۳۵میل ۵۰ تومناخه من ی عطر خریدم م ...

یه کم سی سی بخر 

یه چن مدت تست کن اگر موندگاریش اوکیه

دوباره زیاد تر بخر ازشون

my woman,my queen🖤

من خریدم ولی از با سلام ماندگاریشم بخوام بگم یه شیفت ۸ ساعته واس منی مه همش سر پام و رفت امد انواع ب ...

اره انواع بوها رو داره ولی شما خریدین ۵۰ هر قلم ۳۵گرمی رو.

می

یه کم سی سی بخر یه چن مدت تست کن اگر موندگاریش اوکیهدوباره زیاد تر بخر ازشون

یه پک کامله فقط هم ۳۵گرمیش هست جاهای دیگه زیادیی گرونه بخاطر همین حس کردم اینجا خیلی بد باشه

دیگ مجبوری بخری حالاهر چند ادکلن فروشی ها زیادی معلوم نیست کاراشون

نترسونید🥲😅

حالا ریسک میکنم‌میخرم زیاد نیس ولی خواستم بدونم چند مدل دیگه هم هست ک اگر مطمئنه اونارم بخرم ک فعلا مجبورم همین ی پکو بگیرم

مرسی