2777
2789

کلا ساکت می‌شینم تا بقیه حرف بزنن اصلا نمیتونم حرف بزنم اصلا نمیدونم چی بگم 

الان زن پسر عمم پیام داده خونه ای بیام منم که زیاد باهاش حرف مشترک ندارم نمیدونم چی بگم چی بشنوم 😑 واقعا حرفام تموم شده دیگه 

حالا وقتی شوهرم هست یه چیزی تنها ک باشم کلا هنگ میکنم 🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بارها برام پیش اومد مامانم بابام بیرون بودن مهمون اومده ولی مشکلی نبوده بگو بخند کن

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

بشینید راجعبه نقی و خانوادش صحبت کنید 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بیشتر ببینید