2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا اینقدر عاشق بچه اوردن و سختی کشیدنن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 36 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ریلکسن...حساس نیستن.کار ندارن بعضیا به بهداشت و خوراک و مدرسه و لباسش و نیازهای و ...

همه چیو آسون میگیرن

توهین نباشه به کسی بعضیا هم بی مسئولیتن.لطفا جسارت نباشه.گفتم بعصیا فقط.

من بعد از ۱۳سال جلوگیری ۴ماه پیش جلوگیری قطع کردم.. هنوز سختی‌های اولی توی تنمه.توی ذهنمه

وقتی توانشو‌دارن بچه بیارن چرا نیارن. مثل اینکه یه نفری که از درس خواندن خوشش نمیاد بیاد بگه وای ملت‌چه‌حوصله ای دارن میرن تا مدرک دکتری درس میخونم واقعا برای اون شخص درس خواندن خیلی سخت ولی مگه درس خواندن بده. 

خب خیلیا واقعا براشون بارداری و زایمان و بچه داری اونقد سخت نیست. در مورد تربیت بچه هم خودم دیدم کسایی رو که تک‌فرزند داشتن ولی همون تک فرزند هیچ‌کاره نشده با اینکه پدر و مادر عمرشونو براش گذاشتم. خیلی ها رو هم دیدم که بچه زیاد داشتن همه بچه هاشون عاقبت بخیر شدن. بعضیا هم بچه زیاد داشتن که یکی دوتاش ممکنه نخاله در اومده باشه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

خیلیا هم مخالف ازدواجن و میگن چه دلیلی ذاره ازدواج کردن و ....

سبک زندگی آدما ، افکار شون باهم فرق داره حالا شما برو منطقی صحبت کن ک عزیزم شما تو شرایطی نیستی ک بچه سوم چهارم بیاری... 

پسردایی منم همش از این تزا میداد الان ۳ تا بچه پشت سر هم دارهکلا از هرچی فرار کنی بیشتر سرت میادخودم ...

نه من یه غرغرویی هستم که نگو و نپرس

سرما بخورم انگار تیر خوردم پریود بشم دیگه هیچ کاری نمیکنم به شدت اعصابم در تحمل درد ضعیفه از بچه متنفرم ادم شادابی هم نیستم مشکلات رو میبینم  

اینکه سختی پیش بیاد و بپذیری بحثش جداست اینکه مطابق انتظار جامعه یکی دو تا بچه هم بیاری اون هم در زم ...

چرا فکر میکنین بارداری یه دختر ۱۹ ساله خیلی چیز عجیبیه. بالای ۳۰ سال بارداری رو‌که قبول ندارین میگین فاصله سنی با بچه زیاد میشه و ... . 

حالا اون کسی که سنش کمه و شرایطش رو داره چه اشکالی داره. 

البته مواردی داریم‌مه طرف سنش خیلی کمه و نمی‌فهمه اونا بحثشون جداست. 

ولی در کل بچه زیاد آوردن چیز خیلی عجیب و سختی نیست. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
من اصلا سکته میکنم بهم بگن الان وقتشه وظایف همسری و بچه داری داشته باشی از الان استرسشو دارم بعضیا خ ...

هر جوری به زندگی نگاه کنی همونجوری می گذره. سخت بگیری سختتر میگذره. خیلی هم با حساب و کتاب و دودوتا چهارتا نمیشه زندگی کرد. گاهی اوقات هم باید شجاعت داشت و دل رو به دریا زد. اینکه همیشه فکر کنیم‌اگر نتونم چی؟ اگر اونجوری که می خوام‌پیش نره چی میشه؟ نکنه شکست بخورم؟ نا امید نشم آخرش؟ 

قطعا وقتی یه کاریو شروع می کنی هیییچ تصوری از سختی ها و مشکلات مسیرت نداری. تا وقتی که باهاشون رو به رو میشی و به قولی همه این ها برات تجربه های زندگی میشن و از تو آدم با تجربه تر و قوی تری میسازن. 

خواستم بگم خیلی کمال گرا باشی نباید دست به هیچ کاری بزنی و بی عملی و هیچ کاری نکردن خیلی خیلی بدتر از شکسته چون هم تورو عقب میندازه و نمیزاره به معنای واقعی زندگی کنی هم بعد از سال ها متوجه میشی به اندازه سنت تجربه وپختگی نداری و خیلی از مسائل هم ممکنه زمانش بگذره مثل ازدواج و بچه دار شدن و یه زمانی به گذشته نگاه کنی و دچار حسرت بشی.

با هر کس مثل خودش  

من ۴۰ سالمه، یدونه بچه می خوام بیارم هنوز دودلم. به خدا منم‌موندم توکار بعضیا.

ما هم مثل شماییم 

من اصلا به این فکر میکنم یه بچه میاد که تا اخر عمر باید حمایت کنی و اینکه اصلا میتونم یا نه درسته یا نه انسانی هست با شرایط من یا نه 

تازه اون هم بالای سی سال 

یه جامعه شناس آمریکایی میگفت که مشکل جوامع ما اینه که ادمهایی که به فکر آینده بچه هستن بچه نمیارن و کسایی که آینده براشون مهم نیس مدام و بی وقفه در حال بچه اوردنن و اینحوری هیچ وقت جامعه هیچ وقت سالم نمیشه

ببین ادم ها هر چه گاوتر تمایل به زاداوری بیستر

میشه درست تر صحبت کنید 

در ضمن گاو تنها نیست که میزاد شیر هم میزاد....ببر و نهنگ و پلنگ هم میزان پس تشبیه درستی نکردی 

حتی به خودت هم توهین شد با این جمله 

مشکل اقتصادی یا هر مشکل دیگه اگر هست ما باید راه حل پیدا کنیم چون انسان تفاوتش با سایر موجودات اینه که می تونه فکر کنه و صحبت کنه و تصمیم بگیره