2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا اینقدر عاشق بچه اوردن و سختی کشیدنن

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 36 پست

هر کسی نظر خودشو داره واقعا بعضی ها از بچه خوششون میاد بعضی نه.ولی به نظرم بچه نیاوردن بهتر از تک فرزندی هست.

من سر بچه اولم گفتم همینه دیگه تمام ولی نشد واقعا کمبود خواهر برادر احساس می‌شد و بالاخره بعد ده سال راضی شدم.الان هم خدا را شکر نمیخوام یه تار مو از سرشون کم بشه ولی سخته خیلی سخته بچه داری تو زمونه ای که روابط کمتر شده و مردم کم حوصله تر نگهداری و مراقبت و تربیت درست بچه خیلی سخت تر از گذشته شده

واقعا بهترین کار اینه زن و شوهر سر بچه نداشتن توافق کنن

تو کلینیک ترک اعتیاد کار میکردم پارسال 

یه اقایی میومد اونجا متولد ۶۰ 

اعتیاد داشت کار درست نداشت کارگر روزمزد بود و ضایعات جمع میمرد   

چهرش به  ۷۰ ساله میخورد  

۷ تا بچه داشت

وقتی پروندشو میخوندم اینقد گریه کردم 

فقط این نبود خیلیا اونجا اینجوری بودن هرچی فقیر تر بچه بیشتر   

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا فکر میکنین بارداری یه دختر ۱۹ ساله خیلی چیز عجیبیه. بالای ۳۰ سال بارداری رو‌که قبول ندارین میگین ...

19 سالگی مادرشدن عجیب نیست؟!شاید فرهنگ ها فرق داره ولی برای ما این سن برای ازدواج هم عجیبه 

واقعا سن کمیه خودت هنوز بچه ای خیلی چیزا رو نمیدونی 

ببین ادم ها هر چه گاوتر تمایل به زاداوری بیستر

متاسفم از این سطح شعور 

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

یه جامعه شناس آمریکایی میگفت که مشکل جوامع ما اینه که ادمهایی که به فکر آینده بچه هستن بچه نمیارن و ...

برام عجیبه بعضیا چطور به پاره تن خودشون اهمیت نمیدن 

خود ما تو این دنیا کم غصه نخوردیم بعضیا چطور بی فکر دلشون میاد بچه بیارن 

19 سالگی مادرشدن عجیب نیست؟!شاید فرهنگ ها فرق داره ولی برای ما این سن برای ازدواج هم عجیبه واقعا سن ...

مسأله همینه که فرهنگ ها متفاوت.من‌خودم اولین بارداریم ۲۰ سالگی بود. با اینکه آگاهی زیادی نداشتم ولی بارداری سختی نداشتم. البته الان ۲۰ سالگی سن کمی حساب میشه ولی باز هم تو بعضی فرهنگ ها دخترا زودتر از اینا آمادگی ازدواج و بارداری پیدا میکنن. باور کنین دیدم دخترایی که تو سن ۱۹ و ۲۰ مادر شدن و حتی کمتر ولی  مادرانی دقیق و حساس هم بودن رو تربیت و بزرگ کردن بچه ها. دوستم که تو سن ۳۰ سالگی ازدواج کرد و مادر شد اندازه جاریم‌که ۱۸ سالگی مادر شد نه توان بچه داری داشت نه اعصاب و حوصله و نه دقت و حساسیت. چون هر کدوم تو یه خانواده و فرهنگ متفاوت بزرگ شدن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن