2777
2789
عنوان

مادر شوهرم و شوهرم ناراحت شدن

330 بازدید | 16 پست

سلام شبتون بخیر 

راستش من و دخترم یه یک ماهی هست مریض شدیم تا دیروز عید دیدنی دست میدادم و روبوسی اما دیدم خوب نمیشم بعضی ها هم مریض هستن تو فامیل برای همین امشب خونه مادرشوهرم با کسی دست ندادم و مشتمون رو به هم زدیم مث موقع کرونا بعد هم گفتم چون خیلی مریض شدیم خسته شدم گفتم دست و رو بوسی نباشه 

مادرشوهرم ناراحت شد گفت عید دیدنی بدون روبوسی بده......گفتم ما یک ماهو نیمه مریضیم به خدا خسته شدم......

از قضا فامیلمون بچش پلاکتش پایین بوده و بیمارستان بستری بود تا دیروز گفته بودن مریض نباید بشه....مادربزرگ بچه هم نگران شد منم گفتم مراقب باشیم بچه مریض نشه.....مادر شوهرم گفت یه جور مگی انگار کروناس

حالا هم نارا حت شدن چکار کنم بنظرتون حق با من نیس؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم با هیچ کس دست ندادم روبوسی هم نکردم 

الکی گفتم سرما خوردم 

البته سرفه های آلرژی طور دارم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

میگفتی مریضیم دست نمیدم شما مریض نشیداما کلا از روبوسی بدم میادولی خب دستو میدادی دیگه

ایکجوری که بدتره شوهرم میگفت اصلا نمیگفتی مریضم ولی بیشتر میترسیدم دوباره ویروس بگیرم

منم با هیچ کس دست ندادم روبوسی هم نکردم الکی گفتم سرما خوردم البته سرفه های آلرژی طور دارم

بچشون پلاکتی پایینه کلا نباید کسی رو ببینن....دخترم وقتی مریض میشه تا خونه مامانم نمیبرم

برو مادرشوهرتو یه بوس مخصوص پر تف بکن ببین راضی میشه یا نه

🤣🤣🤣🤣🤣

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
بچشون پلاکتی پایینه کلا نباید کسی رو ببینن....دخترم وقتی مریض میشه تا خونه مامانم نمیبرم

درستش هم همینه

ما هم وقتی مریض بشیم جایی نمیریم 

اگر هم کسی بخواد بیاد خونمون بدون تعارف میگم نیاین

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲