2777
2789
عنوان

نامزدم زنگ نمیزنه چیکار کنم

252 بازدید | 23 پست

دیروز ظهر من بهش زنگ زدم از ی طریقی فهمیدم شبش با دوستاش بوده امروزم شبکاره ی زنگ بهم نزده

افسرده شدم از بس بهم زنگ نزده اصن دلمرده شدم 

نگین با خودش حرف بزن چون اولین بارش نیست و با حرف درست نمیشه اگ راه حلی دارین ک غیرمستقیم انجام بدم و تاثیرگزار باشه بهم بگین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما عمریه میگیم زنگ بزن نمیزنه که نمیزنه بهترین راهش بی محلیه هرچی بیشتر اهمیت بدی بدتر میکنه

شما که همو میبینید شب تا صب😅

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نمیخوام دلسردت کنم ولی اگه دوستت داشته باشه بنظرم هی بهت زنگ میزنه احوالت میپرسه...

اگه برات توجه و ابراز احساساتش مهمه فکرنمیکنم ایشون بتونه این حس شمارو پاسخ گو باشه.

بعضیا بی تفاوتن براشون مهم نیست اونا مشکلی ندارن با این بی توجهیه... 

ولی مثلا طرف خواستگاره تو دوره شناخت جدی هر روز هر دو روز پیبینی پیام میده خی دلش میخوادببیندت. این یعنی علاقه مند ب ارتباط و شناختته لگولی الان ک عقدی و هیچ سراغی ازت نمیگیره... جای تحقیق داره ... مشاوره رفته بودین؟ 

قدیم تلفن نبود چیکار میکردن پس ... شاید براهمین بود زندگی ها پایدار تر بود چ بگویم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)