2777
2789
عنوان

نامزدم زنگ نمیزنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ینی میگی دوسم نداره؟

به نامزدم گفتم چرا بهم زنگ نمیزنی ؟ 

گفت من وقتی باکسی کار داشته باشم بهش زنگ میزنم... 

اصلا براش مهم نبودم . دلش برام تنگ نمیشد منم دلم براش تنگ نمیشد.ادم زندگی هم نبودیم. 

و سر هیچ و پوچ تموم شد البته الحمدلله بخاطر یسری نشدن ها و نرسیدن هایی واقعا.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
الان ازش راضی؟

البته بستگی داره ها

بعضی ادم ها سمعی اند. مثل خودت

دوست دارن صدای همسرشون بشنون با همسرشون حرف بزنن.

بعضی ادم ها لمسی اند دوست دارن دست همسرشون بگیرن.

بعضی ادم ها بصری اند دوست دارند همسرشون ببینن. ببین همسرت کدوم مدلیه.سریع دلسرد نشو. با مشاوره میش برو حتما ک ببین کدوم مدل ادمیه. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
جوابه؟

اگه با اعتقاد انجام بدی اره

مثلا نگی تو نی نی سایت گفتن پس عمل کنم 

بلکه باید بگی اون سگ کی باشه که من منتطر زنگ و پیامش باشم یا بهش پبام بدم گور باباش تا ابد اومد به پام که اوکی نیومدم به درک با از اون بهترون سیکشو میزنم 😌

نمیخوام دلسردت کنم یا مثلا پز بدم اما میخوام متوجهت کنم که عمرت هدر ندی من تجربه دوممه همسر اولم بیکار بی عار میچرخید کار ثابتی هم نداشت اما اصلا نبودش و پی رفیق بازی بود یا الکی میگف کار داشتم اما همسرم وقتی بیمارستان شیفته مثلا از ساعت یک تا سه استراحته از یک تا دو ربع بامن حرف زد فقط چل دیقه گذاشت واس خواب بین کاراس پیام میده چیکارمیکنی؟ممکنه جواب پیامم یساعت بعد بده ک گفتم چیکارمیکنم اما این ینی حواسم بهت هس و یادت بودم فکر نکنیا آدمیه زیر کار دربره نههه اصلا بشدت آدم منضبطیه