2777
2789
عنوان

رابطه مادر دختری فقط منو دخترم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3007 بازدید | 115 پست
موضوع راز و گفتن نیست که انفاقا خیلی کار خوبی کرده بهتون گفته کفته موضوع مسخره کردنه اون دختره ‌و ای ...

دقیقاً کسی که رازداری رو بلد نباشه بلد نیست حالا میخواد به کل شهر بگه یا فقط به مامانش این فرد دیگه یاد گرفته که من حرفای بقیه رو میتونم بزارم کف دست یه عده دیگه 

همینا بزرگ میشن همه رو سوژه میکنن میخندن دیگه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همیشه برام سوال بود اونایی که همه رو مسخره میکنن دلیلشون چیه

الان متوجه شدم ، خانواده.....

امیدوارم دخترتون الان به این روند ادامه نده

خیلییی گناه بزرگیه و غیراخلاقیه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

چرا

چون به دوستش اعتماد کرده 

کار دخترت اشتبه بوده میزده رو اسپیکر 

نمیگنم دوست پسر داشتن تو اون سن درسته 

اما کار دختر شما که میزده رو اسپیکر و با هم غش غش میخندیدید هم اشنباه بوده 

و این نشان رابطه صمیمی نیست 

نمیدونم چی بگم

شاید در حد اظهار نظر دادن راجب این مسائل نباشم هنوز مجردم....

اما همینو میدونم برای تک تک دلیلاتون ک اوردین روش های تربیتی دیگه ای هم وجود داشته:)

چون خودم هم با همون روشای درست تربیتی بزرگ شدم..

و هیچوقت هم مسخره کردن و صمیمی نبودن با مادرمو یاد نگرفتم و کاملا هم باهاش صمیمی بودم

الان دخترتون بزرگ شده به قول خودتون اگه فک میکنید هیچکدوم از این مواردو بهش یاد ندادید و درست بزرگ شده خب روشتونو ادامه بدید اگرم فکر میکنید اشتباه کردید هنوزم میشه درستش کرد.

در ضمن تاپیک زدن و جار زدن روشای تربیتیتون وقتی بهش ایمان صد در صدی دارید اصلا جالب نیست

یا قفل کنید یا دیگه از این دست تاپیکا نزنید

واسه خودتونم خوبه اعصابتون اروم تر میمونه

شب بخیر

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

ابجیم و من 

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید