2777
2789
عنوان

رابطه مادر دختری فقط منو دخترم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 3017 بازدید | 115 پست
چرا اینقد مقاومت میکنید هزار میگم بهش گفتم راز رو میشه به مادر گفت زبونم مو دراورو

موضوع راز و گفتن نیست که انفاقا خیلی کار خوبی کرده بهتون گفته کفته 

موضوع مسخره کردنه اون دختره ‌و اینکه دروغ گفتنو به دخترتون یاد دادین 

و اینکه دخترتون راز خودشو باید بیاد بهتون بگه نه راز آدمای دیگه که بهش اعتماد کردن اینو بهش یاد بدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره سوژه چی باشه مثلا بهیچ عنوان اجازه نمیدم ظاهر کسی رو مسخره کنه ولی کار خنده دار رو باید ب ...

من اصلا نمیخوام بگم چه کار اشتباه و چه کاری درسته ولی بنظرم از لحاظ خانواده حساب کنی کار اون دختربچه گریه داره برای خانواده اش چون زود به بلوغ رسیده واشتباه راه رو میره

اون بچه طفلی اعتماد کرده

قطعا شما دلت نمیخواد کسی جواب اعتماد و راز خودت یا دخترت و اینطوری بده

ولی صمیمیتتتون قشنگه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بشینم جیغ بکشم راحت میشی وای چقدر آدمای عصبی اینجا هست

کسی نگفت جیغ بکشی یا خودتو هلاک کنی 

مردم دارن بهت اشتباهاتو میکن خودتو زدی به اون راه ته هر حرفت استیکر خنده هست 

مقاومتت واقعا ستودنیه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
موضوع راز و گفتن نیست که انفاقا خیلی کار خوبی کرده بهتون گفته کفته موضوع مسخره کردنه اون دختره ‌و ای ...

ما اون دختر رو مسخره نکردیم اون عشق آتشین رو مسخره کردیم 

اگر دختر مثلا ۱۸ سالش بود کاملا قضیه فرق میکرد 

اون فقط یک بچه بود

عزیزم قفل کناعصابتو بهم نریزبعدم توبه کن احتمالا ما خیلی ادمای بدی هستیم😔😔

لعنت بهت 😄😄

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
ما اون دختر رو مسخره نکردیم اون عشق آتشین رو مسخره کردیم اگر دختر مثلا ۱۸ سالش بود کاملا قضیه فرق می ...

بالاخره نظر آدما باهم فرق داره از نظر من قشنگ نبود و اگر روزی دخترداربشم نمیزارم همچین کاری کنه 

از نظر شما کار خوبی بوده 

موفق باشی 

اون بچه طفلی اعتماد کردهقطعا شما دلت نمیخواد کسی جواب اعتماد و راز خودت یا دخترت و اینطوری بدهولی صم ...

یه جوری حرف میرنید انگار دختره مثلا ۱۸ سالش بوده

بابا بچه ۱۱ ساله دهنش بو شیر میده

اصلا خودشم الان یادش نمونده 

۵ سال گذشته