2777
2789

مردی که توجهی بهت نداره 

محبت کلامی نداره

یعنی حتی یه عزیزم ساده هم بهت نگفته باشه

اینجوری بگم  نازت و نخره

در حالی که تو بسیار آدم با احساسی 

و این خیلی واضحه

ممکنه با این چیزا دوست داشته باشه?

از ۱۶ فروردین داستان یه چیز دیگه اس 💞تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خودت اذیت نکن آدمای احساسی به اندازه کافی تو این دنیا اذیت میشن با یک سنگ بی احساس بدترش نکن نه دوست ...

درسته

از ۱۶ فروردین داستان یه چیز دیگه اس 💞تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بیشتر ببینید
آره

چجوری آخه 

مگه نمیگن دوست داشتن آدما از توجهشون پیداست 

بیشتر ببینید
۱۵ سالع دارم با همچین ادمی زندگی میکنم حالت عادی انگار منو نمیبینه ولی تو هر شرایطی هر کی اسممو بیار ...

خب چه فایده اخه

بیشتر ببینید
در هر صورت خیلی اذیت میشی ولش کن طرف رو حتی دوستت هم داشته باشه تو که احساسی ای اذیتی کلا

فک میکنم نه فقط من 

برای هر زنی سخت باشه این بی تفاوتی

بیشتر ببینید
اره نمونه اشو دیدم

چجوری ممکنه

بیشتر ببینید
نه فکر نکنم چون شوهر من هم.اینطوری هست بمیرم هم به احتیاجش نیست

🥲الهی

بیشتر ببینید
خب چه فایده اخه

هیچی واقعا 

بنظرم آدم به محبت و عشق نیاز داره بعد یه مدت انگار میفهمی بی فایدست کارات دیگه سکوت میکنی 

تا حالا یه دوستت دارم ساده ازش نشنیدم بعد میره بیرون پیام میده خیلی دوستت دارم خواهشا اومدم خونه به روم نیار 

ببین این کار هر روزشه 

[میخام برای همیشه بخوابم:)🕸🐼🌱] ️ 

هیچی واقعا بنظرم آدم به محبت و عشق نیاز داره بعد یه مدت انگار میفهمی بی فایدست کارات دیگه سکوت میکنی ...

ببخشید ولی چه عجیب مگه ابراز علاقه کردن چیز بدیه که به روش نیاری

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰