2777
2789
عنوان

امشب اشک مامانمو تو تالار دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 108 پست
میخوای از صفر شروع کنی؟؟؟ وقتی خواستگار خوب داری!!!!!عقلت کجاست؟؟؟

دیگه الان ک نامزدم 

مگه میشه بهمش بزنم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق بامادرت بوده خیلی اشتباه کردی فکرنمیکنی ۱۷سال واسه ازدواج خیلی زوده توهنوز طعم لذت مجردی رو نچشیدی زود ازدواج کردی که چی بشه مگه ازدواج فقط به اینه ک بگن طرف ازدواج کرد شوهرکرد

مامانم فقط هفت ماه راضی نشدهمن راضیم ی تار موشو با دنیا عوض نمیکنم

همینکه دوستش داری کافیه دیگه بد به دلت نیار بقیه هم برات مهم نباشه

خودت هم کمک کن کار هنری یاد بگیر تو زندگی بتونید دوتایی پیش برید و جواب محکمی بدین به همه کسایی که مخالف شما بودن 

اگر پسر عرضه داشته باشه به همه چی میرسه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
بیشتر ببینید

به حرف مامانت گوش کن گوش کن گوش کن گوش کننننننن

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید

خیلی کوچولویی

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید

اشتباه این طور ازدواج ها قبول ندارم حق با مادرتخ

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بیشتر ببینید
دیگه الان ک نامزدم مگه میشه بهمش بزنم

من عموم همیشه میگه اگه حتی شب عروسی هم پشیمون شدین فرار کنین بحث یه عمر زندگیه

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید