2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من فردا میرم تو ۳۵ هفته از خارش بدن دارم میمیرم دوروزه نخوابیدم وای خدا کی تموم میشه دیگه۹ماه خیلی ظ ...

ددکترت بگو خارش خطرناکه حتما فردا باهاش مشوزت کن یا برو زایشگاه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بیشتر ببینید
ددکترت بگو خارش خطرناکه حتما فردا باهاش مشوزت کن یا برو زایشگاه

بازم ماه ۵اینطوری شدم در حد کهیر شدیییید رفتم آزمایش آنزیم کبدی دادم سالم بود .کلا پوستم بشدت خشک وبده تو بارداری صد برابر بدتر شده خشکیش دارم روانی میشم

من تمام نقاط بدنم درد میکرد نه فقط دستم از انگشت پام گرفته تامغز سرم دکترمیگفت بچه تابخواد رشدکنه از کلسیم واستخون مادر میکشه برا همین همه بدن دردمیگیره من تا روزخود زایمانم شبش سرتاپامو باروغن چرب میکردم خشک وسفت ودرد داشتم

اره دوست من همین جوری بود الان که زایمان هم کرده درد می‌کنه فیزیوتراپی میره

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بیشتر ببینید