2777
2789
عنوان

مامان آشغال من

921 بازدید | 75 پست

هر وقت ویام خونه میگه برو بیرون برو خوابگاه من از اون جهنم به اینجا پناه میارم اون اینو میگه آجیم میپره میگه مارمولک چشم چپ پا کج از خونمون گم شو بیرون من از آجیم ناراحت نیستم چون همیشه همین کوهی بود که هست و به چشم  بیمار روانی بهش نگاه میکنم چون وسواس شدید داره به شدت حساسیتیه و درس نخونده بی سواده واسه همین اینجوری شده ولی یه روزی تلافی همه حرفاشون رو سرشون درمیارم آجیم که همش بهم میگه ترشیده ازدواج کن برو از خونمون بیرون من تازه ۲۰سالمه دانشجوی پرستاریم به روز  میرم که برنگردم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی مشابه همیم (زندگیمون)

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید
چرا مامانت اینجوری میگه؟باهاشون بحثی دعوایی چیزی میکنی؟

نه هی میگن سربار سربار بخدا  تو مدرسه از باهوش ترین دخترا بودم تو خوابگاه همه بهم میگن چطور اینقدر صبر داری و آرومی اصلا لیاقت دختری مثل من رو ندارن اصلا  

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

وای چه مامان روانی و بی غیرتی داری بهش بگو مگه یه دختر جز خونه ی خانوادش کجا رو داره بره مامان شما هم دقیقا مثل بابای آشغال منه

در دوچشم من نشین ای آن که از من من تری❤ شعری از مولانای جان