2777
2789
عنوان

مامان آشغال من

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 75 پست
نه هی میگن سربار سربار بخدا تو مدرسه از باهوش ترین دخترا بودم تو خوابگاه همه بهم میگن چطور اینقدر ص ...

خوب رشد کردی با این خونواده که توصیف کردی. پرستاری ماشاءالله عالی هستید. امیدوارم بعدا خاطرات تلخ این روزات، شیرینی روزای شیرین آینده رو ازت نگیره. ترم چندی؟

پدرت چی؟

به این فکر کن درست تمام میشه مستقل میشی و راحت میشی خیلیا میگن حقوقش کمه بنظرم‌ خوبه بازم امنیت شغلی هم داری تا میتونی با پولت طلا بخر 

من قبلا کار میکردم الان خنده م میگیره طلایی که گرفتم ان موقع۱تومن حالا شده ۸۰تومن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اندازه دلم برای خودم میسوزه و قلبم اتش گرفتهدلم برای توهم سوختتاپیک اخرم بخونهمدردیم باهم 💔

الان میرم میخونم بخدا من همش حفظ ظاهر میکنم چون خانواده با آبرویی هستیم  نمیخوام کم بیارم بفهمن پشت و پناهی ندارم  کسی نمیدونه تو خونه مون چخبره فقط دلم به حال همسر آینده آجیم میسوزه یجوری این دختر رو آرایش میکنن لباس گرون میکنن تنش کی بدونه از درون چه خبره 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد ۱۷۰ وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی ۵۷🤪

نه هی میگن سربار سربار بخدا تو مدرسه از باهوش ترین دخترا بودم تو خوابگاه همه بهم میگن چطور اینقدر ص ...

برو خوابگاه جون بکن کار کن هر کاری تونستی مشاور کنکور پول جمع کن واسه خودن خونه بگیر مستقل شو یروزی اینقور پولدار میشی ک خودشون هی میخان بیان بت نزدیک شن

منم خابگاهی بودم اخر هفته ها برمیگشتم خونه همش جنگ و دعوا بود خواهرم زندگیو جهنم کرده بود برام بخدا دوران نوجوونی خییلی سختی داشتم خواهرم کاری کرد تا روزی که تو اون خونه بودم نفهمیدم زندگی چیه خداروشکر ترم ۴ بودم با شوهرم اشنا شدم و فرار کردم از دستشون 

💔💔💔

❤خلوت شد بگو بیام منم یسری حرف دارم ب بقیه نمیشد بزنم درک نمیکنن

تو میفهمی حرفامو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بیشتر ببینید