2777
2789
عنوان

ب شوهرم چطور بگم اینستاشو پاک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 42 پست
خیلی شرایط سختیه بنظرم منطقی بدون جنگ و دعوا باهاش صحبت کن

مثلا چجور بگم بهش تو چ شرایط

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من جات بودم مستقیم بهش می گفتم

باور کن میترسم بگم🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
گیر بدی دور از چشم تو استفاده میکنه مخفیانه

چیکار کنم اخه اینطوری هم فامیل میان میگن شوهرت فلانیا رو فالو داره هااا

منم چقدر سر اینستا دعوا کردیم آخریش هم هیچی ب هیجی

واقعا اخه دنبال چین 

چرا چشم هاشون سیر نمیشههه لعنتی ها

چه پیجایی رو فالو کردع؟

پیجای خیلیییی بد و لجن

آه اه حداقل ببینه هم چرا فالو میکنه حیثیت تو رو هم جلو فامیلا میبره

همونو بگو ارزش منو میاره پایین

حالا میگن زنش بهش نمیرسه چشمش سیر نیس میره اینارو میبینه😔

همونو بگو ارزش منو میاره پایینحالا میگن زنش بهش نمیرسه چشمش سیر نیس میره اینارو میبینه😔

ن اصلا بحث این حرفا نیست مسخره ات میکنن میگن نگاه شوهر فلانی هه هه هه بعد میگن چشم‌ناپاکه و زناشون از شوهرت قایم‌میکنن میگن آدم درستی نیست اصلا وجه خوبی نداره

باور کن عزیزم از الان سففففففت جلوش بایستی بهتره من زندگیم لجن شده، قسم می خورم دایم سرش تو اینستا ه ...

وای خاهر بهش میگی پاک کن؟؟ یااینکه چرا میبینی

بخدا خیلی نامرد و چشم هیزن این مردانتظار دارن دائم توخونه سرویس بدیم ، بچه هاشونو بزرگ کنیم ولی مثل جنیفر باشیم

اعتماد ب نفس ما رو نابود میکنن خدا لعنتشون کنه

مثلا چجور بگم بهش تو چ شرایط

بهش بگو مگه من چی برات کم گذاشتم ک سراغ همچین محتوایی میری با لحن اروم ک یکم خجالت بکشه

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

باورم نمیشه یک زن و شوهر روی اینستای هم حساس باشناصلا درک نمیکنم زندگی اگه بخواد با اینستا خراب بشه ...

منم نمیفهمم

بدترش توی گوگل هست و سایتهای ایرانی پو....رن که پر از داستان و شماره تماس و چیزای وحشتناکه

اگر اینطوریه باید اینترنت  و مودم رو کامل ببندن در خونه شون

هه حتما پاک میکنه هرچی شوهر الدنگ من پاک کرد دوسه روزه عین سگ رفته تو خودش یه کلمه حرف میزنم میپره بهم مثل سگ احمق حیف مهمون داریم وگرنه نشونش میدادم قول دادم به خودم تا نیاد حرف بزنه باهاش حرف نزنم خسته شدم از بس گفتم کم برو تو گوشی شبا خونه ایی اونم تایم بزار برا من همش تو گوشی مرده شورشو ببرن خودم آدمش کردم حالا قیافه میگیره