2777
2789
عنوان

ب شوهرم چطور بگم اینستاشو پاک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 42 پست
بشین پیشش یچیزی رو بهونه کن بگیر گوشیشو پیش خودش بگو عع عزیزم اینستات هس بزار یکم اکسپلور بگردیم یکم ...

اخ قربونت

ب این میگن راهکار کارساز

امیدوارم کم نیارم اخه میدونی من خیلی روحیم حساسه زود گریم میگیره خدا کنه اون لحظه بغضم نشکنه

که منو داره با کبا مقایسه میکنه و اونارو میپسنده🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
وای خاهر بهش میگی پاک کن؟؟ یااینکه چرا میبینیبخدا خیلی نامرد و چشم هیزن این مردانتظار دارن دائم توخو ...

شوهر من خیلی لجنه باور کن اشغالیه که فقط واگذارش کردم به خدا 

انسب کمرش گرفت، منی که دل رنجوندن مورچه را هم ندارم خیلی خوشحال شدم. 

ببین من بچه اوتیسمو از طیف دراوردم، پدرم دراومد، مردم 

ولی ایشون فقط به سیگار و اینستا چسبیده 

برا همین میگم عزیزم از الان نذار الوده بشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

باورم نمیشه یک زن و شوهر روی اینستای هم حساس باشناصلا درک نمیکنم زندگی اگه بخواد با اینستا خراب بشه ...

عزیزم منم قبلا داشتم ولی خیانت ها از همین جاهای کوچیک شروع میش تو این تاپیک خیلیا بااین مشکل دست و پنجه نرم میکنن

اگ مرگش میخاد خیانت هم بکنه و یا چیزای اشغالی نگا کنه بره فایمکی نگاه کنه گور باباش نه اینکه جلوی چشمام یااینک جلدی فامیل

ک بگن ارررره زن فلانی شوهرشو سیر نمیکنه ک میره دنبال این چیزها

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
ن اصلا بحث این حرفا نیست مسخره ات میکنن میگن نگاه شوهر فلانی هه هه هه بعد میگن چشم‌ناپاکه و زناشون ا ...

خیلی بده ابجی

کاش یجوری پاکش کنم دلت بزنم ک فامیل نبینن

با زبون خوش و قربون صدقه بدون دعوا بهش بگو

راستش ازش بدم اومده

منم نمیفهممبدترش توی گوگل هست و سایتهای ایرانی پو....رن که پر از داستان و شماره تماس و چیزای وحشتناک ...

ن گلم اخه جلوی چشمم و وقتی همه فامیل فالوش دارن و نگا میکنن میگن ببین شتهر فلانی چ ه ر ز ه س اینارو میبینه

من فقط نمیخام جلو چشمام باشه و مایه ابروریزی بشه

بعدش خودش داند و خدایش بره قایمکی اونقدر ببینه تابمیره

هه حتما پاک میکنه هرچی شوهر الدنگ من پاک کرد دوسه روزه عین سگ رفته تو خودش یه کلمه حرف میزنم میپره ب ...

واقعا چرا اخه اون کثافتای ه ر ز ه مگه چی دارن گور باباشون

همشون ایدز و هپاتبت دارن 

لیاقتشون همون زنای ج ن د ه هستن

ادم ب زن بودنش خجالت میکشه

خدا صبرت بده خاهر چیکار کنیم بااین مردای ه ی ز

شوهر من خیلی لجنه باور کن اشغالیه که فقط واگذارش کردم به خدا انسب کمرش گرفت، منی که دل رنجوندن مورچه ...

قربونت برم خدا ب دلت ارامش بده

خیلی سعیمو میکنم

ن گلم اخه جلوی چشمم و وقتی همه فامیل فالوش دارن و نگا میکنن میگن ببین شتهر فلانی چ ه ر ز ه س اینارو ...

کاشکی یه نفر که ازش رودرباسی داره مثلا از فامیل شما که با تو هم راحت باشه نمیدونم مادری خواهری پدری برادر یا یه درجه دورتر مثل دخترخاله پسرخاله تون باهاش هماهنگ کنید به شوهرتون بگه ااا فلانی چه پستایی رو میبینی اینا چیه توروخدا فالو کردی   یه کم ابروش میره به خودش میاد

کاشکی یه نفر که ازش رودرباسی داره مثلا از فامیل شما که با تو هم راحت باشه نمیدونم مادری خواهری پدری ...

اره گلم اینم فکر خوبیم ببینم با کی یکم راحت ترم باهاش درجریان بزارم

اخ قربونتب این میگن راهکار کارسازامیدوارم کم نیارم اخه میدونی من خیلی روحیم حساسه زود گریم میگیره خد ...

عزیزم

چون گریت میگیره بهتره دعوا نکنی همیشه حتی اگ خیلیم عصبانی بودی با شوخی حلش کن مردا اصلا تو دعوا کم نمیارن ک هیچ باز شدتش بیشتر میشه 😑