2777
2789

وقتی منو دعوت میکنن خونشون شام منو تنها میزاره تو حال میره اشپزخونه مشغول کمک میشه😐اونوقت من وقتی اون میاد خونمون مامانم نمیزاره ظرفارو بشورم یا برم اشپزخونه میگع پیش اون باش

چه واکنشی نشون بدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواد به تو یاد بده که بگی تو بیا بشین بری کمک مامان جونش

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

وقتی تو هم بری کمکشون کنی هم کارهاشون زودتر تموم میشه ، هم تایم بیشتری با نامزدت وقت میگذرونیم ، هم خانواده همسرت از اینکه عروسشون باهاشون مشارکت می‌کنه خوشحال میشن

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

با خانواده ات برو

من به زودی میرم سر خونه زندگیم

ولی همیشه همیشه با خانواده ام میرم خونه نامزدم

همیشه هم میاد می شینه و مث روز اول تدارک می بینن

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘