2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20887 بازدید | 349 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس حرص جهیزیه وسیسمونی دخترارو نخور آخرش همون پسر دوبرابر ارث میبره

شوهر همون دخترهم دوبرابر ارث میبره..این به اون در......پس ما فقط میگیم عدالت ومساوات بین فرزندان

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

بله میدادم،اگه جای ما بودی چکار میکردی؟والله پدر شوهرم مستاجره  نصف کرایه خونشو  ما میدیم،تا جایی که بتونیم ماهانه مواد غذایی میخریم براشون,به خدا یک قرون تو عروسی کمکمون نکرد یعنی نداشت که بکنه مثل مهمون اومد عروسی و رفت

سلام میشه بگی چجوری نیت کردی و چه کاری کردب

عزیزم من صلوات هدیه براشون بعد هر نماز میفرستادم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

تقصیر پدرشوهرت هست فرق گذاشته..یا به کسی نده..یا به همه مساوی بده...نه اینکه یه بچه با سختی وبدبختی ...

بخدا اگه می‌فهمیدم نداره زورم نمیومد میگفتم پدرشه 

اگر داشت و به هیچکس نمیدادم باز زورم نمیومد 

ولی این فرق گذاشتن خیلی کینه ایم کرده نسبت بهشون

من باشم نمیدم از خونواده هابی که حمایتگر نیستن فقط بلدن بچاپن پسرشونو بشدت بدم میاد هر پدر و مادری ه ...

منم خیلی کینه دارم ازشون پسر بزرگش بدهی بالا اورد ماشینشو فروخت داد درامد یکسال ملکشو داد ولی به ما که رسید گف ندارم چون هرچی داشتو داده بود به اون یکی پسرش 

متوجه منظورتون نشدم

منظورم اینه خب آدم وقتی دوست داره برای پدر مادرخودش کاری انجام بده پس باید به همسرمون هم حق بدیم خونوادشه‌ میتونه انتخاب کنه کمک کنه یا نه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
شوهر همون دخترهم دوبرابر ارث میبره..این به اون در......پس ما فقط میگیم عدالت ومساوات بین فرزندان

چه ربطی داره

شوهر ارثشو میاد به اسم زنش میزنه؟

همون دختر بعد طلاق بخاطر نداشتن پشتوانه آواره میشه

بعدشم این خانوم خانواده شوهرش اینطورین ولی بیشتریا از پسرشون کلی حمایت میکنن ولی شما چشمت همون جهیزیه وسیسمونی دخترو میبینه

برا منم کاری نکردن منتها قرص،میدم حتی پولم میگیرن پس نمیدن چاره چیه دل آدم خیلی چیزا رو میگه نه منته ...

من دلم باهاشون صاف نمیشه خیلی بین ما و بقیه فرق گذاشتن خیلی کوتاهی کردن در حق ما 

بخدا تاجایی که به شوهرم گفتم اگر بخوای طرف خانواده تو بگیری میبخشمت به همونا‌ میرم 

بدترین کارا بیشترین فرق بیشترین نادیده گرفتن ها از طرف اون آدم ب شوهرم شده مثل دشمنِ برام...ولی حتی اگه دشمنم باشه نمیدونم چرا دل بی صاحاب نرم میشه انقدر از حماقت خودم و دلسوزیم بیزارم.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...