2777
2789
عنوان

نامزدم منو تنها میزاره میره اشپزخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 49 پست
وقتی تو هم بری کمکشون کنی هم کارهاشون زودتر تموم میشه ، هم تایم بیشتری با نامزدت وقت میگذرونیم ، هم ...

اولا که اصلا کار خاصی نیس تو اشپزخونه الکی میره 

دوما که من به اندازه کمک میکنم عزیزم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بنظر من کار تو ک زشت تره!اون بیچاره اگه نره کمک بیاد کنار دست تو بشینه که مادرشوهر خواهرشوهرت مو رو سرت نمیزارن،احتمالا اونم برای بوجود نیامدن بحثای احتمالی میره کمک روشم نمیشه ب تو بگه بری کمک

خب بنظر من کار تو ک زشت تره!اون بیچاره اگه نره کمک بیاد کنار دست تو بشینه که مادرشوهر خواهرشوهرت مو ...

بابا اصن کار خاصی ندارن اون موقع غذا امادس!! این نمیدونم برا چی میره

بعدشم من ب اندازه کمک میکنم

چه عجیبه کارش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بابا اصن کار خاصی ندارن اون موقع غذا امادس!! این نمیدونم برا چی میرهبعدشم من ب اندازه کمک میکنم

وا خب حتما سفره مرتب میکنن بشقاب اماده میکنن قاشق چنگال مرتب میکنه ترشی ماست و...میکشن،اتفاقا بیشترین کار همون موقع سرو غذاست،من همیشه مهمون داشته باشم این موقع میوفته تو دست و پام

وا خب حتما سفره مرتب میکنن بشقاب اماده میکنن قاشق چنگال مرتب میکنه ترشی ماست و...میکشن،اتفاقا بیشتری ...

۶ نفر ادم بیشتر نیستیم عزیزم خواهر برادر مجردش ماستن نیستن که این نامزدشو که هفته ای فوقش دوبار میادو تنها ول کنه

منطقتو برم

خیلی

به روش بیار دفعه دیگه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

شماهم برو کمک تو اشپزخونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید