2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132016 بازدید | 678 پست
نگاه کن اسیتو فقط پدرت رو داری از نظر رابطه خونیهمینجوری سمتش باش باهاش صحبت کن؛ کم کم به مرور زمان ...

دقیقاااا 

اینجوری اون پتیاره میترکه

از خداشه اسی با پدرش بد بشه رابطش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام جدیه بار صدمشه میگه بابامی دفعه رفته بود پیش بابام گفته بود دخترت دزدی میکنه پول از کیفم برمید ...

تو هم پشت سر اون بگو 

وای چقدر ساده ای استارتر 

یه کم وزه و زرنگ باش 

پدرت اول تو مشت تو هست تا اون 

به پدرت بگو تو نیستی از کیفت دزدی می‌کنه و پشت سرت حرف میزنه و ...

از اول دید من هستم با شوق اومد گفت اخی مامانت مثل خواهرم بود بزرگت میکنم ولی بعد ی سال اذیتاش شروع ش ...

شوهر نکناااااا 

خودت و بدبخت نکن از الان 

اون پتیاره رو بنداز بیرون 

ضعیف نباش 

بازم میگم اول تمرکزت رو درست باشه بعد رو بیرون انداختن اون 

پدرت و پر کن برو رو مغزش 

اتو بگیر از پتیاره 

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

😐مزاحم کجا میگه خونه نمیمونم خونه پدربزرگمم. زن بابای بیشعورش بش فحش میده .زن باباش مزاحمه خو.

از دیجی کالا گوش گیر بخر.... بذارش تو گوشت و درس بخون هیچ صدایی نمیشنوی...

باید با نوک دو انگشتت گوش گیر رو‌یمالی تا باریک بشه فشار بده بره داخل گوش  . موقع فشار دادن لاله گوشت رو بکش. . داخل گوشت به ارومی باز میشه و مجرای گوش رو مسدود می کنه... دیگه هیچ‌صدایی نمی شنوی.

ببین استارتر گلم با حرف چن تا بچه جوگیر جو خونه زندگیتونو بهم نریز بجاش تمرکزت رو درسهات باشه ماهم درس خوندیم درس خوندن سخته و واقعا انرژی زیادی میبره اگرم خسته میشی و عصبی اینم عادیه ولی سعی کن با نامادری و برادرت رفتارخوبی داشته باشی ک خدارو هم خوش بیاد اینم درنظربگیر اوناهم زندگی خودشونو دارن و نمیتونن همیشه حامی باشن و بهرحال مادرخودت نیس دیگ..این دوران هم میگذره استرسهات کنترل کن و به دیگران هم سخت نگیر بنظرم نامادریتم حق داشته از دستت ناراحت بشه توهم باعث دعوای اون وبابات شدی به هم زمان بدین..انشالا که مشکلاتت حل میشه عزیزم

گفت پاشو برو به بابت اینا شام بده مگه من کلفتممن هیچی نگفتم رفتم شام خوردیم بابام کلی سرش داد زد که ...

چرا الکی تعریغشو میکنی بگو چه زن آشغالیه نزار  سالها بعد پشیمون  بشی بخاطر سکوتت 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
چرا مزاحمش بوده این دختر از اول بوده اون اومده زن باباش شدهحرفا میزنیدا

دقیقا.بیجا کرده اومده توزندگی شما ادل میدونسته ی دختر داره نمیومد.میان جا بازمیکنن بعدمیشن عقده ای دختر پسر طرف دک کنن.بعدشم هرکاری میکنی با اون زن بکن ولی داداشت نه

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

حتما شما خودتون‌اینجوری که‌داری دفاع میکنی

یا دور بریات

وگرنه زن‌کور که نبود میخواست با مردی که بچه دار ازدواج نکنه

هیچ

عزیزم به حرف پدرت گوش بده اگر هنوز اجازه نمیده ازدواج کنی حتما یچیزی میدونه .خودتو از جاله درنیار بنداز تو چاه 

دخترهایی که مادر خودشون هست گاهی باهم به اختلاف میفتن نباید خودتو ناراحت کنی .چند نفر با فکر متفاوت وگذشته متفاوت کنار هم ممکنه گاهی به اختلاف بخورن .هیچ زندگی بدون مشکل نیست .باطن زندگیتو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکن 

خواهر برادرها هم با هم کلکل ودعوا بینشون زیادهه اون توی سنی هست که لجبازی میکنه ومیخواد کم کم خودشو داخل آدم بزرگا کنه یکم صبور باش 

انشاالله یه رشته خوب وآینده دار قبول میشی ومسیر زندگیت درست پیش میره خدا رو چه دیدی یه آقا پسر تحصیل کرده هم تو دانشگاه یک دل نه صد دل عاشقت شد وزندگی تازه ای شروع کردی 

از اول دید من هستم با شوق اومد گفت اخی مامانت مثل خواهرم بود بزرگت میکنم ولی بعد ی سال اذیتاش شروع ش ...

عزیزم حالا ۱۸ سالته سنت خیلی زوده برای ازدواج حداقل بزار ۲۲،۲۳ بشی بعد ازدواج 

چون بعدا پشیمون میشی اگه زود ازدواج کنی

دوست پسرت چند سالشه ؟

ببخشید میتونم دلیل این حرفتون که تو مزاحمش بودی رو بدونم؟ چون عقل خودم به جایی قد نمیده.