2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131949 بازدید | 678 پست
عزیزم چقدر زندگیت شبیه من هستبا این تفاوت که من زن بابام خاله ام هست و من مادرم رو دو/ سه ماهگی از د ...

موفق باشی عزیزم 

ولی خوش بحالتون ک طرف نامادری بود و از اول میدونستین 

من مادرم ۱۰برابر نامادری اسی درحقم ستم کرده و هربار وانمود کرد اشتباهی شده و حواسش نبوده تا چندسال قبل ک دیگ دستش کامل واسم رو شد با مدرک

ولی عمر و جونیم حروم شد دلم خ شکسته

ازدواج مجدد مرد بچه دار اشتباه محضه

گناه داشت نمیشد تا ابد بی زن بمونه 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب می‌تونست بره با کسی ازدواج کنه که بچه نداشته باشه، از اول شرایط رو دیده که قبول کرده ، لک لک ها ک ...

آره عزیزم از دور راحت به نظر میرسه،ولی وقتی توی شرایطش قرار میگیری همه چی فرق میکنه

گناه داشت نمیشد تا ابد بی زن بمونه

مادرتون فوت شدن؟

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
مادرتون فوت شدن؟

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
ازدواج مجدد مرد بچه دار اشتباه محضه

دقیقا ... مخصوصا اگر یه بچه جدید هم بیارن ... انگار تیم کشی میشه ...

بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اه (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )(تاپیک اول برای من نیست ) 

بیشتر ببینید
اره

خدا رحمتش کنه عزیزم کاش با غریبه پدرت وصلت میکرد

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
دقیقا ... مخصوصا اگر یه بچه جدید هم بیارن ... انگار تیم کشی میشه ...

خیلی از این موارد دیدم واقعا مجرد بمونند بهتره بچه ها گناه دارند

الان همخون آدم دلسوزت نیست چه برسه به غریبه

بیشتر ببینید
پدرم براش خرج میکنه ولی اون نمک نشناسه بی محبت و خشکهبراش بمیری به چشمش نمیادمنم هیچ ازاری نداشتم از ...

آره اینو قبول دارم وقتی مظلوم باشی طرف مقابل پرروتر میشه

اسی تو الان ۱۸سالته میتونی ب آرزوهات برسی  ب حرفام لطفا گوش بده 

الان وقت جنگیدن و عصه خوردن نیست چون تایمت کمه باید تمرکزت بزاری رو درست ان شاءالله ی رشته عالی قبول بشی از اون خونه بری میبینی دنیا چقدر قشنگتره و دوستای خوبی پیدا میکنی

سیاست داشته باش اعصاب خودتو خرد نکن سر داداشت اونم بچه است نمیفهمه 

تمرکزت بزار اول درست بعد ی ازدواج خوب 

مراقب باش نامادریت گولت نزنه یا مانعت نشه ن با جنگ تو هم زرنگ باش الان باهاش بحث نکن فکرت بهم میریزه انرژیتو بزار رو کنکورت بعدش تاپیک بزن منو هم تگ کن اونجا بهت میگیم چجوری کم کم چجوری شرایط رو واس خودت بهتر کنی 

الان حسابی درس بخون ب هیچی دیگ فکر نکن 

من چندبار کنکور دادم درکت میکنم الان فقط تمرکزت بزار رو درست 

ان شاءالله موفق میشی❤️❤️

خدا رحمتش کنه عزیزم کاش با غریبه پدرت وصلت میکرد

فدات شم

نشد دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
اره خیلی شرایط سختیه برام دعا کن عزیزم انشااللهامیدوارم امسال یه رشته خیلی خوب قبول شی شهر دیگه راحت ...

خدابرات خوب بخاد دخترجان،،شرایط سخته

اما تمرکز کن،تلاشتوبکن ان شاءالله قبول میشی وبه،خاستت میرسی،،،،فکرت به هدفت باش 

پدرت به هرحال ازدواج میکنه ازالان،ذهنیت بد نداشته باش،،،یافکرنکن،بهش یا امیدوارباش طرف بد ذات نباشه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
آره اینو قبول دارم وقتی مظلوم باشی طرف مقابل پرروتر میشهاسی تو الان ۱۸سالته میتونی ب آرزوهات برسی ب ...

چشم مرسی خوشگل خانوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

حالا داداشت چه گناهی کرده زدیش؟ کاش با زبون خوش یادش می‌دادی که به حرفت گوش کنه و مزاحمت نشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
شوهر کردنم ب خاطر اون نیست رلم اصرار داره ازدواج کنیم زودتردانشگاهم میرم دارم درس میخونم

اگ آدم خوبیه نگهش دار نزار نامادریت چیزی بفهمه ازش حسودی میکنه 

من یبار با یکی آشنا شدم تهرانی بود یبار تلفنی حرف زدم ازش درباره اینک سربازیش رفته نرفته پرسیدم طبقه بالا بودم نگو مامان از خدا بی‌خبرم گوش واستاده بود و فهمید و الم شنگه راه انداخت حالا من مطلقه بودم جرات نداشتم با یکی ازدواج کنم پدرم درآورد نذاشت هرخواستگاری داشتم پروند حتی پزشک عمومی خواستگارم بود مامانم بیچارم کرد چون دختر خودش(خواهر تنی ام هست اما از بس ظلم کردن دیگ نمیخام خواهرم باشه)پرستاره و اون دلش شوهر دکتر میخاست یا باید مال اون میشد یا مال هیشکی